3/03/2017

Spring vibes @ home

Helmikuun loppu oli blogin puolella hiljainen, sillä viime postauksessa mainitsemani vatsatauti ei ollutkaan tällä kertaa sitä mitä kuvittelin, vaan kivun aiheutti jokin aivan muu ja niimpä jouduin viettämään muutaman päivän sairaalassa. Myös toipuminen vei oman aikansa, mutta tässä sitä ollaan taas! Ja koska nyt ollaan maaliskuun puolella ja maaliskuuhan on virallisesti jo kevättä, niin mikäs sen parempaa kuin laittaa kotia hieman kevät kuntoon 
 Mun lempinurkkaus tässä pikkukodissa on ehdottomasti se, missä sänky sijaitsee. Ikkunalauta on sisustajan unelma ja sen päivitys kevääseen tapahtui yksinkertaisesti siirtämällä Kastehelmi-tuikkukupit odottamaan ensi syksyä ja kaivamalla tekokasvit esiin.
 Oon ollut todella tyytyväinen noihin Deseniolta saamiini sisustustauluihin ja siihen, että uskalsin valita tuohon toiseen kultaiset kehykset. Pieni kultainen yksityiskohta muuten hyvin valkoisessa kodissa näyttää kivalta ja minusta tuo mätsää myös kasvien tuoman vihreän sävyyn.
Mua instagramissa seurailevat ovatkin saattaneet nähdä yhden ihanan jutun, joka tulee muuttamaan mun elämän kolmen viikon kuluttua ❤ Tämä uusi perheenjäsen tulee näkymään blogissa varmasti todella paljon ja niin innoissani hänen saapumisestaan jo olen, että miltein kaikki on hankittu valmiiksi pientä varten. Peti mätsää mahtavasti mun aamutohveleihin, mutta saa nähä kuinka kauan karvakaveri tähän mahtuu! Värivalinnasta saattaa saada osviittaa kumpaa sukupuolta uusi tulokas edustaa..
 Myös kupit on olleet paikallaan jo monta viikkoa. Hihkuin riemusta nämä löytäessäni, sillä olin haaveillut keraamisista, vaaleista kupeista. Tuo teline vaikuttaa todella jämäkältä ja kätevältä, mutta kuppeja voi myös käyttää ilman sitä. Näissäkin piti hieman arpoa kokoa, joten katsotaan pärjätäänkö näillä myös pentuajan jälkeen!
Myös kylpyhuone sai keväisen fiiliksen, kun raivasin hyllykön ylimmälle hyllylle tilaa kasville. Pienessä kodissa kovin suuria muutoksia sisustukseen ei ole helppo tehdä, mutta mun mielestä fiilis muuttuu heti jo tälläisillä pienillä jutuilla kivasti 

Oletteko te siirtyneet jo sisustuksessa kevätjuttuihin?

6 kommenttia:

  1. Ihanan keväisen näköinen kämppä! Ja viherkasvit sopii niin hyvin valkoiseen sisustukseen <3 Itellä on keväthyörinät vasta ajatuksen tasolla :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oot kyllä oikeessa, vihreä tuo kivasti väriä kaiken valkeuden keskelle! Noh, maaliskuutahan tässä vasta mennään, niin kyllä keväjuttuja kerkeää hyvin laittaa.

      Poista
  2. Todellakin ihania, keväisiä kuvia :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan valoisa koti! Mukavaa kevään odotusta :)

    http://odessaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkea sisustus saa kyllä pienenkin kodin näyttämään valoisalta! Kiitos ja samoin sulle :)

      Poista