11/16/2009

Mongolianhevosista moneksi

Vuoden rättiväsynein olo! Herätessäni aamulla tavattoman pilkkopimeässä huoneessa, autuaan onnellisesta unesta, kännykän kellon näyttäessä mukavasti 06:15, en voinut muuta kuin kirota itseäni siitä, etten toteuttanut viikonloppuna mainiota suunnitelmaani: 24 h nukkumista putkeen.
Olisi ainakin tullut kuitattua kaikki univelat. Ja kun ei mitään tärkeämpääkään tekemistä oikeastaan ollut, niin miksi - kysyn vain MIKSI - en voinut edes mennä aikaisin nukkumaan kumpanakaan iltana (tai edes sunnuntaina .....) jossen sitä vuorokautta putkeen olisi halunnutkaan nukkua!
Viikonloppuisin univelkoja kuuluisi lyhentää. Toimin valitettavasti juuri päin vastoin ja olin tänään koulussa huomattavasti väsyneempi kuin koko viimeviikolla yhteensä. Ja se on paljon se !


Noooo ... ehkä ensiviikonloppuna sitten. Taino, ketä yritän tässä oikein huijata? :-------)

A-p-u-a, huomenna on 2. jakson kokeen palautukset! Sieltä on siis tulossa takaisin matikan, enkun ja äikän kokeet, se bilsa kun meni uusintoihin kun hitto vie satuin olemaan kipeä silloin koepäivänä. En oikeastaan tiedä mitä odottaa äikän ja enkun osalta, mutta matikan kokeessa tiedän epäonnistuneeni jälleen lahjakkaasti. Olen hillittömän tyytyväinen mikäli pääsen läpi.
Jos en niin .... 2 koetta jo uusinnassa. Nice.

Opon tunnilla minut valtasin tänään hienoinen hämmennys. Ensinnäkin olin tavattoman väsynyt ja ensimmäiset puoli tuntia piirtelimme Anskun kanssa toistemme (ja Vilman) sormiin erillaisia, pääosin järjettömän rumia naamoja. Opo jakoi meille jotkut "yleistä virallisen kuuloista läpinää yo-tutkinnosta"-lappuset ja siirryimme sitten sotkemaan sormiemme sijaan Vilman lapussa tyytyväisen näköisenä poseeraavaa tyttöä - joka ei lopetettuamme ollut enää tippaakaan tyytyväisen näköinen. En ollut kuunnellut opon sanoja kuin puolella korvalla, jonka tähden luultavasti järkytyinkin hieman saadessani eteen "yo-kirjoitussuunnitelma"-paperin (tai jonkun vastaavan)! Meidän piti tuon tunnin lopuksi tehdä alustavat suunnitelmat siitä, mitä kirjoitamme ja milloin.
Voin kertoa, että olin lievästi sanottuna ulapalla.
Koska en ole vielä ollenkaan varma, mihin suuntaan lukion jälkeen, tuntuu kamalalta miettiä jotain kirjoituksia, joiden tuloksilla periaatteessa haetaan seuraavaan opinahjoon. Miten ihmeessä voin valita tässä vaiheessa kirjoitettavia aineita, kun minulla ei ole lainkaan visiota siitä, mihin aion niillä kirjoituksista riipimilläni arvosanoilla hakea? Äikkä, matikka ja enkku nyt taitaa olla sellaisia varmoja (kyllä vain, matikka ja pitkänä sittenkin ....... tosin mikäli menestyn siinä jatkossa yhtä kehnosti kuin nämä 2 ensimmäistä kurssia ovat antaneet ymmärtää, en tiedä pitäisikö sittenkin harkita ennemmin ruotsia), mutta mitä muita? Yhteiskuntaoppi, terveystieto ja psykologia ovat kaikki kolme aika hyviä ehdokkaita. Tosin kahta ensimmäistä en ole käynyt lukiossa vielä kurssin kurssia, mutta toisaalta kummatkin ovat luultavasti suhteellisen samankaltaisia kuin peruskoulussakin.
Olen aina jotenkin huono tekemään tälläisiä suuria päätöksiä.
Mitä jos käykin niin, että vietän lukiossa loppuelämäni pohtien mitä mahdan kirjoittaa ja milloin?

Asiasta kukkaruukkuun, lakkasin perjantaina pitkästä aikaa suurinpiirtein kunnolla kynnet:


Tuo keskisormi on karsean näköinen. Siitä lähti reunasta heti vähän lakkaa pois ja siitä tuli tommoinen ällö. Muuten onnistuin kuitenkin yllättävän hyvin, ottaen huomioon sen, että aikaa kului vain n. 1½ h ja en ole pitkään aikaan tehnyt mitään yhtään mielikuvituksekkaampia kynsiä, kuin ihan perus yksivärisiä.
Lakkoina toimivat:
☆ Rimmel I♥Lasting Finish, sävy 050 Tangerine Queen (pohjäväri)
☆ Dermosil Devoded, sävy Walz (ruudukot)
☆ Lumene Natural Code, sävy 16 Go Glittery (glitterit, jotka eivät tahdo näkyä kuvassa taas vaihteeksi .. )
☆ Rimmel Super Wear (läpinäkyvä päällyslakka)
Vaikkei Rimmelin meikit miellytä meikäläistä muuten yhtään mitenkään, niin kynsilakoista tätä merkkiä voi kyllä kehua ! Hinta-laatu-suhde hyvin kohdallaan mielestäni!
Ja voi vitsi miten tykkään tosta glitterilakasta, oli kyllä mainio ostos vaikka silloin vähän epäilinkin, että tuleekohan käytettyä.

TÄRKEÄ TIEDOITUS: Finnkinossa on torstaina Superpäivät! Olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa, sillä viime superit oli ärsyttävästi jonain semmoisena päivänä, milloin mulle ei käyny leffailu mitenkään. Superpäivän_kuuluu_olla_torstaina. Se on aina ollut. Kai.
Muttasiis. Varattiin jo Vilman ja Mian kanssa liput siihen katastrofielokuvaan 2012 (kliksaa ja lue tarkempi selostus + arvostelu) ! Odotan sitä samalla kauhuissani, että innoissani.

Loppuun voisin sanoa, että mikäli joskus mielenne tekee jotain törkeän hyvää, muttette jostain syystä keksi mitä (oletaan, että näin voi joskus käydä), voin suositella leipäjuustoa ja lakkahilloa ! Olen totaalisesti menettänyt sydämeni tuolle kummalliselle leivän ja juuston välimuodolle ja jollei äiti välillä kieltäytyisi ostamasta sitä meille, niin en luultavasti muuta söisikään kuin sitä JA lakkahilloa.
Aivan täydellinen pari ♥
Voisinkin tästä mennä keittämään kahvia ja nauttimaan pari palaa taivasta.

2 kommenttia:

  1. ha ha ha ha find youu :D:D nise bloki

    VastaaPoista
  2. :-------------D ahahah niinpä teit (; tack så mycket ja tosi veikee myös omas !

    VastaaPoista