3/20/2010

Pastaa pandan pennuille

Io sta MOLTO bene ( = voin ERITTÄIN hyvin) !
Vitsit oon innoissani nyt. Mun italian host-perheen tyttö otti muhun tänään yhteyttä. Sain siltä semmosen söpön s-postin missä se kerto, että sillä on 6 kissaa, 2 kilpikonnaa, koira ja pupu ja että niillä on iso talo. Ja se toivoo että tykkään pizzasta ja pastasta.
.... Noilla tiedoilla kuulostaa siltä, että päivät 16.4-26.4 ovat melko varmasti yhdet elämäni unohtumattomimmat 10 päivää.
Jossen siis ole kertonut, niin meillä on koulussa muuan vaihtoprojekti menossa. Tänä keväänä 80 ykköstä lähtee kymmeneksi päivää Italiaan, Imolaan ja sitten ensi keväänä ne italialaiset vuorostaan tulee tänne. Musta toi on tosi siisti mahollisuus, koska mihinkään pidempään vaihtoon en uskaltaisi lähteä, mutta ton 10 päivän aikana varmasti tutustuu aika hyvin Italian keskeisimpään kulttuuriin ja saa kokea millaista on asua toisten nurkissa ja selvityä jokaisesta probleemasta englannin ( ja vähäisen italian) kielen taidoilla.
Ja nyt kun vielä sain kuulla et toi perhe kuulostaa tommoselta unelmalta niin ah Italy here I come ♥

Kävinpäs eilen taas pitkästä aikaa vähän kirpparilla n___n
10 minuuttia ennen sulkemisaikaa olin jo vähän masentunut, kun en ollut löytänyt oikeastaan mitään, mutta sitten hoksasin semmosen kolmen kynsilakan pakkauksen, joka maksoi vain vitosen ja nappasin mukaani. Ne kaikki lakat oli avaamattomia ja kivan värisiä, joten musta 5€ ei ollut paha hinta ollenkaan. Laittelen kuvaa sitten jossain vaiheessa, kun testailen niitä!
Ja sitten lalalala;















Tavattoman söpöt korkkarit Noi on Biancosta ja okei vähän kuluneet, mutta hintaa oli tosiaan näilläkin vaan 5€ niin ajattelin, että mikäs siinä. Hyvät jalassa yms. ainut miinus on se, että noi on kokoa 37 eli 3 numeroa mun jalkoja suuremmat ..... Mutta kokeilin noita silleen kaksilla sukilla niin ne pysy jalassa ihan kiitettävästi kuitenkin, koska toi kiinnitysremmin on aika napakka n___n
Nyt vain odottelemaan semmosia kelejä, että noita voi käyttää!
Eivaan oikeesti toivon että tää talvi jatkuis mahollisimman pitkään. Parina päivänä oon jo melkein alkanu itkeen ku sukat on kastunu tuolla loskassa ]]];

Itkin myös keskiviikkona, kun mun vasemman peukalon kynsi katkes ;____________; Kuulostaa varmasti oikeesti tosi pinnalliselta, mutta se kynsien katkeilu on ihan_kamalaa.
Ensinäkin se sattu järjettömästi ja sitten mun oli melkeinpä pakko leikkaa oikeenkin peukalon kynsi pois koska se ois näyttäny hölmöltä yksinään. Pariin päivään en esim. osannu nostaa pyödältä mitään kun nää sormet tuntuu niin oudolta käyttää ilman kynsiä.
Mut ehkä tää tästä ... ehkä ):

Kävin muuten kattomassa viikolla Alice in Wonderland-leffan ja voin suositella! Vaikka odotinkin siltä ehkä ihan vähän enemmän, niin hyvä se oli silti. Tosi taidokasta työtä ja ehkä tähän mennessä eniten 3D-kokemusta antava kaikista noista 3D:istä mitä oon nähny.

Tulipas vaihteeksi vähän enemmän teksi-painotteinen postaus. No - toivottavasti maistuu

2 kommenttia:

  1. hei mitä ihmettä, miks en tienny et sulla on blogi? :o
    no sait musta uuden lukijan :D

    VastaaPoista
  2. Hahah oot eläny jossain purkissa (((;
    Eivaa tää on tämmönen aika nobody blogien maailmassa mutta siistii jos alat seuraa :33

    VastaaPoista