4/05/2010

Valkohait ovat villejä

Elossa ollaan !
Syy tähän mut pitkään postaustaukoon on jälleen ollut inhimillinen ja varmasti kaikille tuttu ystävä: kiire!
Olin koko viime viikon (taas) Levillä , mistä mun piti keretä ilmoittaa, mutta jotenkin se viikko ennen lähtöökin oli semmonen häslä, ettei aikaa bloggailulle yksinkertaisesti irronnut. Forgive me!

Mutta niin, nyt on pääsiäismunat syöty ja lomat aikalailla lomailtu. Huomenna pitäisi suunnata jälleen kohti Cygnaeus-lukiota - voi veljet.

Yllätys yllätys, musta ei ole koko Levin reissulta yhtäkään edustuskelpoista kuvaa, joten tän entryn kuvamateriaali jää aika vähälle. Aattelin nyt kuitenkin esitellä teille ehkä koko viikon tärkeimmän jutun;





























Toi on siis Aarrearkku-pussin semmonen pieni pehmee karkki. Kuulin Marilta joskus, että kun tommosen laittaa yön ajaks veteen sen pitäis turvota hillittömäks mollukaks. Nyt meillä oli noita kyseisiä karkkeja ja muistin ton jutun, niin päätin kokeilla ja kuten kuvasta (huonosti) näkyy, niin se toimi ! :-------D

Ja aiheesta kukkaruukkuun;
Noi edelliset kynnet kesti muuten ihan sika pitkään! Vasta tänään tein uudet;
En muista kerroinko siitäkään, kun peukalon kynnet otti vähän hittiä ja toinen niistä vain napsahti poikki kesken muuan koulupäivän. Leikkasin sen toisenkin sitte pois tasapuolisuuden vuoksi ja nyt ne on kummatkin tommoset nysät. Onneksi peukut ei kuitenkaan oo näkyvissä niin paljoa kuin muut kynnet, joten koska toi epätasaisuus niiden ja muiden kynsien kanssa ei haittaa mua itteeni juurikaan, niin oon päättäny ettei tarvii sitten haittaa muitakaan.
Mut niin, noista lakkauksista
Oon huomannu, että pidempien kynsien kanssa semmoset koko kynnen peittävät värilliset lakkaukset näyttää jotenkin karseilta, ellei ne sit oo just jotain tosi villisti kuvioituja. Siis meinaan, että esim. noissa mun kynsissä näyttää ihan hirveeltä vaan pelkkä punanen lakkaus koko kynnessä, koska ne on jo niin pitkät että niistä tulee semmoset ihme mutantin näköset. Siks suosin nykyään tosi paljon kaikkii tommosia manikyyri-tyylisii lakkauksii.
Päätin myös pitkästä aikaa käyttää noita kynsitarroja. Toivottavasti ne pysyis nyt tällä kertaa vähän paremmin, kun mitä aikaisemmin ...
Ja joo käytössä olleet värilliset lakat näkyykin tossa kuvassa. Noi on niitä mitä ostin kirpparilta sillon vähän aikaa sitten, joten tarkempaa alkuperää en osaa kertoo. Paitsi Miss Selenee myydään vissiin Seppälöissä.
Yllätyin noiden laadusta, 5€ noista ja vielä yhestä punasesta lakasta ei tosiaankaan ollu paha hinta.

Alalalalaaa, mitäs vielä?
Niin joo, sain kuin sainkin muuten sen työpaikan sieltä huvipuistossa. Tulee jännä loma, kun oon ainakin näillä näkymin koko heinäkuun töissä ja elokuustakin niin kauan kuin vain kesälomaa koulusta on =_____=
Mutta toisaalta, saan siitä sen verran kivasti palkkaa, että olisin tyhmä jossen ottaisi tota paikkaa vastaan.
Täytyy nyt vain alkaa suunnittelmaan kaikkia kesän juttuja niin, että saan kaikki maholliset kaveireiden kanssa suunnitellut pidemmät reissut ja muut kesäkuulle!

Tästäpäs tuli nyt TOSI teksti painotteinen entry. Lupaan nappailla seuraavaa varten enemmän kuvia :3
Kommentoikaa ja kyselkää ja kaikkee, kyllä te tiedätte!

XOXO

3 kommenttia:

  1. hahaa limat <3 en oikeesti aluks ees uskonu et toi toimii !
    muute nyt vasta tajusin ettei tullu otettuu paljo yhtää kuvii :00 paitsi ne hissi kuvat ! : DD

    VastaaPoista
  2. Oon ite kans kerran kokeillu tota karkki-juttuu..Toimii =))..Ihanat kynnet♥♥
    Sä oot muuten aivan TOSI nätti/Kaunis♥

    VastaaPoista
  3. Antsu joo määki suren samaa )): Sen takii järkkäri on kurja ku sitä ei esim. voi ottaa rinteeseen ja näin )=

    Johanna; Olin hullun innoissani tosta karkki-jutusta =DD Ja thx kehuista, kiva että muita miellyttää ♥

    VastaaPoista