8/13/2010

Onko albatrossi nopea oppimaan?

Jee koulua jee parasta kaikki päivät toistaa taas toisiaan ja viikoissa on jälleen 5 turhaa päivää! Ei mut oikeesti, täytyy myöntää ettei kouluun palaaminen ole vielä ainoanakaan edeltävistä kymmenestä syksystä maistunut NÄIN puulta!
Okei eka päivä oli ihan kiva, koska oon tutor josta johtuen vietin koko päivän ohjaillen uusia ykkösiä meidän koulun käytänteiden pariin (ja alempaa löydättekin edustuskelpoisen kuvan meistä - 10E:n supermahtitutoreista).
Mutta eilen oli sitten ekat ihan oikeat tunnit ja n. vartin paikalla istumisen jälkeen huomasin keskittyväni kaikkeen muuhun kuin opetukseen. Voiko joku ystävällisesti kertoa miten hemmetissä aion rämpiä tän lukion läpi tällä motivaatiotasolla?















Onneksi olen hyvä keksimään asioista positiivisia puolia ja niimpä löysin sellaisen myös - uskokaa tai älkää - lukuvuoden aloittamisesta. Saatiin nimittäin taas lukiolaiskalenterit, joka on suunnilleen mun puoli elämää, koska oon tavattoman taitava unohtamaan kaikki tärkeät jutut + tapahtumat! Lisäksi ton kalenterin välissä on aina kaikkia alennuskuponkeja ja tänä vuonna yksi niistä ylitti villeimmätkin toiveeni
Mukana oli nimittäin koodi, jolla tosta - maailman söpöimmästä ja täydellisimmästä vaatteesta ikinä - sai 40€ alennuksen. Voin kertoa, että eilen lähti nimenomaan tuo pinkki yksilö tilaukseen :3 Toimituksessa pitäisi viedä 2-5 arkipäivää eli jo ens viikolla toi täydellisyys on luultavasti täällä

Hmhn, kuten noista edeltävistä kuvista oottekin saattaneet huomata, mun kynnet on nykyään superlyhyet nysät. Ne otti vähän damagea muuan heinäkuun iltana ja niimpä päätin leikata kaikki lyhyiksi, kun en viitsinyt pitää enää semmosia ihan eripituisia yksilöitä.
Inhoon lyhyitä kynsiä yli kaiken, mutta yritän tehä niistä edes jollainlailla siedettävän näköset panostamalla sitten lakkaukseen astetta enemmän. Tällä hetkellä noi on tommoset mansikkalakkaset, tosin toi näpsy ei anna niistä ihan kaikkein hohdokkainta mahdollista kuvaa.
Huomenna taas töitätöitätöitä. Oon ollu jo tänään semmonen yliväsyny hösö ja mua vähän pelottaa ajatellakkaan itteeni ens perjantaina, koska saan töitten takia nukuttua nää univelat pois vasta ens viikon viikonloppuna ...... help me.
XOXO

2 kommenttia:

  1. toi haalari on söpö! :D kävin joskus aiemmin tsekkailee noita tuolla sivuilla

    VastaaPoista
  2. Niin on =DD Ja nyt se übersöpöys on täällä ♥ (=

    VastaaPoista