5/30/2011

Kattohaikara voi tehdä pesän myös puuhun
















Morska ! Viimeistä viikkoa viedään Täällä ainakin aletaan olla siinä pisteessä, ettei toi koeviikkoon panostaminen enää ihan ole mielessä ykkösjuttuna vaikka vielä kahteen kokeeseen (toinen niistä on vieläpä matikka nukkuen kirja sylissä lukien ahkerasti.
Totuteltuani jo hetken ajan lämpimänpiin keleihin, tuntuu tällänen kylmyys (toissapäivänä sato rakeita !!!) jotenkin ylitsepääsemättömän jäätävältä ja niimpä oon muutamina päivinä viimeviikollakin lähtenyt kouluun kahteen kaulahuiviin ja niin ikään kaksiin leggareihin sonnustautuneena :DD
Positiiviseen ajatteluun pyrkivänä otuksena oon tietenkin kantanut jokapäivä koulussakin mukana aurinkolaseja, ihan vaan siltä varalta, jos vaikka sattuisi se arska hillittömän pilvimassan läpi jotenkin tiensä löytämään. Ja satuinpa viime viikolla kartuttamaan lasikokoelmaani muuan uusilla yksilöillä:
Musta noi oli jo niin törkeen näköset, että se törkeys muuttu hienoudeks ja niimpä ne oli napattava mukaan















Ja sitten vielä toinen uutuus ! Joka kerta, kun ostan uuden sormuksen vannon hiljaa mielessäni - ja joskus jopa ääneen - että kyllä, tämä on viimeinen yksilö joka laumaani liittyy seuraavan vuoden sisällä. Oon takuulla osittain sukua harakoille, sillä huomaan viikon päästä hamstraavani jo seuraavaa kappaletta keräelmiini.

Koska oon viimeviikkoina ollut käsittämättömän ilonen siitä, että illat on jo tositosi valosii ja aurinko alkaa nousta aamusinkin ihanan aikaisin, aattelin vielä loppuun laittaa pari yöllistä, PIMEETÄ kuvaa vapulta, niin me voidaan kaikki yhdessä kattella tota sysimustaa taustaa ja miettiä hymyillen, että nyt menee pitkään, ennen kun tollaset kuvaus olosuhteet on taas mahdollisia!

 XOXO

2 kommenttia: