5/08/2011

Medusoille looginen ajattelu on silkkaa mahdottomuutta

Voi pojat - mihin viikot menee?!
Tuntuu, että kirjotin ton edellisen postauksen tyyliin toissapäivänä, mutta joopajoo, siitähän tulee kohta kuukausi.
Mulla on koulussa menossa tapan itteni-jakso: 6 palkkia, eli joka päivä koulua 8-15, maanantaisin vielä pisteenä iin päälle 8-16!
Jäljelle jäävän vapaa-ajan oon koittanu käyttää tehokkaasti:
ajoharjotteluun (huomenna sitten inssi vol 2, koska failasin ensimmäisen yrityksen ...)
tovereiden kaa oleiluun
ja mun mystisesti kipeytyneen nilkan arvoituksen ratkaisemiseen! Takana on nytten kahden eri lääkärit tulkinnat, antibioottikuuri, kahdet verikokeet ja röntgen, muttei vieläkään ole selvää, mikä tätä tassua vaivaa. Mur.
Viisaana ja elämää erittäin hyvin organisoivana tyyppinä aloin vielä toukokuuksi valmentamaan yhtä uintiryhmää ja sekin syö nytten multa 3 iltaa viikosta.
Käsittänette siis miksen ole hirveästi kerennyt postailemaan ((:

Tuntuu turhalta alkaa erittelemään näin myöhässä mitään tapahtumia (synttärit, vappu jne.) erityisen tarkkaan, mutta sanottakoon vain, että vietin tosiaan viime kuun 22. päivänä yhden elämäni hauskimmista päivistä ja aattelinkin tarjota teille vähän kuvamateriaalii tolta (alku)illalta:


Sain raksuilta aivan huippuja lahjoja ja illan tähtihetki oli tietenki se, kun sain vetää noi alimmassa kuvassa upeina kimaltelevat kiertopalkintolegginsit jalkaa ja lähtee keräämään katseita noiden kanssa Jyväskylän yöhön :DD

Edellisessä postauksessa taisinkin vihjailla jotain siitä, että mun kynsimurheet tulee pian olemaan ohi ja tähän loppuun voisinkin hieman selvetää tota asiaa:
 Yks mun synttärilahjoista oli siis geelikynsisetti ja tossa on nyt esillä kahdet kynnet mitkä mulla on tän parin viikon aikana olleet. Mikäli jotakuta kiinnostaa toi homma yhtään enempää, niin kyselkää toki! Ja voisin ehkä väsätä noitten tekemisestä jonkun tutoriaalinkin joskus, kunhan saan jonkun kuvaamaan sitä mun touhua, koska itelle kynsiä tehdessä on tosiaan kummatkin kädet täynnä hommaa jo ilman kameraakin :D

Okei, itken itekkin jo verta tän postauksen epäloogisuuden ja sekasikiömäisen olemuksen johdosta, joten en voi muuta kuin onnitella niitä, jotka lukee tän a. läpi ja b. ymmärtää jotain lukemastaan. Lupaan että seuraava postaus tulee ilman tällästä taukouluu ja lisäks toivon mukaan edes jollakin punaisella langalla varustettuna!

XOXO

7 kommenttia:

  1. ESSI IHANAT KYNNEEEEETTT <3 oih (:

    VastaaPoista
  2. Bun: KIIIIDI ♥ Mullekkin maistuu nää ((:

    Nicsu: Ollaan me sekasikiöiden ystäviä niin ehkä muutkin alkaa tottuu !

    Anon: Haha voi kiitoksia =D

    VastaaPoista
  3. “You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :)
    Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

    VastaaPoista
  4. itelläni on kans suhteellisen tuore ajokortti, muutaman kuukauven oon huristellu, niin pakko kysyy et mihin tökkäs inssi :D

    ite nimittäin vetäsin tuurilla koko ajon läpi, niin olis kiva tietää mistä siellä inssisedät ruksaa hylsyn paperiin :)

    VastaaPoista
  5. Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin pari kk sitten kirjoittamaan omaa lifestyle / fashion blogia ! ois kiva saada kommenttia siitä muilta bloggaajilta ja tietty uusia lukijoita ;D tervetuloa lukemaan leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista