5/17/2011

Kyllä leijona yhden kotkan taltuttaa, oli sillä kaksi päätä tai ei

Mikä alkaa ässällä, loppuu uomi ja voitti juuri JÄÄKIEKON MAAILMANMESTARUUDEN?















Vaustausta tuskii tarvitsee kenenkään kahdesti miettiä !
Oon aina seuraillu jääkiekkoo, etenkin just näitä MM- ja Olympiapelejä (jäätävää mut tajusin just et en oikeesti tiiä kirjotetaanko se olympialaiset vai olumpialaiset ..) suurella sydämellä, Suomen pelejä katellen. Osaks varmaan siksi, että meijän koko muu perhe on sarjaa "elämämme pyörii jääkiekon ympärillä". Viimevuosina tää innostus on noussut niin suureksi, että oon kattellut myös muita, kuin Suomen pelejä ja tänäkin vuonna katoin varmaan yli puolet noista peleistä - ainakin toisella silmällä.
Sunnuntai-ilta ja yö oli oikeesti ehkä yhet elämäni parhaista Jyväskylän keskusta oli täpötäynnä superilosii ihmisii ja ah se tunnelma !
Ensi viikonloppuna meillä on vissiin luvassa jonkunlaiset fiilistelykekkerit tovereitten kesken @ vakkari bilemesta, eli Verppulin mökki.
 Tota ylempää kuvaa katellessa mun mielessä pyörii yksi kysymys, jolle toivon löytäväni vastauksen seuraavien viikkojen aikana: leikkaanko otsahiukset vielä ennen kesää niin, että voin pitää niitä ihan oikeasti otsiksina, vai antaisinko niiden kasvaa ainakin kesän verran tota muuta pehkoo kiinni?

Nysäpostauksien aatelia olkaapa hyvä!
XOXO

4 kommenttia:

  1. Jeee hyvä suomi !!!:)) itekin kahtoin pelin ja ai sitä fiilistä !
    Mun mielestä sulla on ihana tukka, oli otsis tai ei :) en osaa sanoa, kumpi passais paremmin.. hmm

    VastaaPoista
  2. SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI !!HEI!! MAAILMANMESTARI !!HEI!!

    VastaaPoista
  3. Rapu: JESJESJES Suomi ja eläpä muuta viserrä, se fiilis ♥ Ja toi sun hiusmielipide autto asiaa tosi paljon =DD Mut kiitos !

    Jii.: Okei yksi ääni otsikselle =DD

    Nicsu: NIMENOMAAN JA OMAAN NIMEEN ♥

    VastaaPoista