10/12/2011

Koiperhosen olemus muuttuu hetkessä, kun sen maalaa keltaiseksi

Hiphei ! (.. Inhoon tota tervehdystä siks koska Keskisuomalaisen viikottaisen lastensivun hahmo aina alotti sen tekstit tollain.)
Urakoin muutama päivä sitten mun vaatekaapin suursiivouksen parissa. Olin venyttäny sitä varmaan puoli vuotta ja siltä kieltämättä näyttikin:
Tuolta löytyi mm. muutamat rintsikat, joiden olemassa olon olin unohtanut täysin ja valehtelematta 20 paria sukkahousuja, joille avokätisesti lahjoitin menoliput vaatteiden taivaaseen. En ymmärrä mikä siinä on, että rikkinäisiä sukkiksia ei ikinä voi heittää heti roskikseen vaan niiden täytyy antaa virua kaapissa - kuin jossakin välitilassa tai kiirastulessa - vähintään muutaman viikon ajan, ennen kuin eron hetki lopulta koittaa!
Eliminoituani ylimääräiset vaateyksilöt, vaihdeltuani hieman hyllyjen paikkoja ja varastettuani äidiltä löydettyäni tollasen alusvaatelaatikoiden todellisen tilaihmeen eli ninjan lailla hyllyn reunaan kiinnittyneen korin, sain kuin sainkin vaatevarastoni ihmismäiseen järjestykseen Vähän mua häiritsee ton henkari-kaapin ylimääräiset roinat (kannettava patteri ja vanha digiboxi?) mutta niille ei meidän huushollista ilmeisesti parempaa turvapaikkaa löydy.
Aika ison riepulauman uudeksi osoitteeksi muodostuu toivottavasti pian joku Jyväskylän kirppareista, kunhan saan mietittyä kaikkea muuta käyttämättömäksi jäänyttä kamaa mukaan ((: 
Toivoisinkin teiltä jotain hyviä vinkkejä, jolla kirpparirumbasta selviäisi mahdollisimman helpolla ja hyvillä tuotoilla ! Itse olen toimittanut myyjän virkaa viimeksi niin kauan aikaa sitten, etteivät ihmisaivot kykene moisen muisteluun - toivottavasti sillä puolen ruutua oleskelisi kokeneempaa porukkaa.
XOXO

4 kommenttia:

  1. Itse vein centrumiin siskon kanssa kesällä ÄLTSI määrän (=PALJON) vaatteita ja oltiin tyytyväisiä. Tuottoa tuli, vaikka pieni välikäsi siinä on ja pöytä on suht. hinnakas toki riippuen minkä laatuista otat. Rahaa kuitenkin tuli mukavasti ja vaatteita meni kaupan tosi paljon! Ainoa siinä oli se, että pöytää piti käydä järkkäämässä joka päivä, koska noh, keskustan kirppis u see...
    Nyt syksyllä koitetaan viedä ns "jämät" Silinteriin, we'll see.

    VastaaPoista
  2. Rapu: Okei thanks a lot 4 information ♥ Jepjep paljon vaivaahan tossa on mut toisaalta euron-merkit silmissä kiillellen oon valmis vaivannäköön =DD Ja just Centrumia oon miettiny yhtenä vaihtoehtona mahollisista kirppareista !

    VastaaPoista
  3. tee tänne blogiin semmonen kirpparipostaus !? :)

    VastaaPoista
  4. Anon: Voisimpas sopivan paikan tullen tehdäkkin! Meinaatko mistä näkökulmasta, siis myyjän vai ostajan asemasta? ((=

    VastaaPoista