10/24/2011

Loisia piisamirotissakin?

Hej pä dig ! Löytyykö ruudun siltä puolen lajitovereita, jotka tuntevat kanssani samoin - miksi paluu arkeen on aina yhtä ankeaa? Tahdon sysätätä huomisen matikan uusinnan (jota varten oon selannut kirjan läpi kerran ..) aivokaluston pimeimpään nurkkaukseen ja niimpä kulutan illan laadukkaasti TV seuranani  Sitä ennen ajattelin tarjota teille halvan ja huonon aikamatkan syyslomaani muutaman (4.0 megapixelin kameravanhuksella napatun) kuvan sekä selityskimaran kera, var så goda:
Kun tämä söpöläinen pääsi takaisin omistajansa hellään huomaan, lötköilin vain kotona muutaman päivän ja kävin mm. leffassa Jonnan kanssa (hyvin alkaa tää aikamatka....) !
Sen jälkeen suuntasin Vilman perheen seuraan soluttautuneena syöpäläisenä kohti Eestinmaata! Päivän kestänyt pikapikareissu oli niin täynnä paikasta a. paikkaan b. ravaamista, että koko reissun ainoa julkasukelpoinen kuva on nähtävissä yllä.. Oikeasti meillä oli kiireestä huolimatta kivaa :D
Tämän jälkeen pakkasin laukkuni jälleen, määränpäänä Kuopio, jossa mainiossa seurassa hengailun lisäksi muunmuassa:
Leivoimme muffinseja, jotka jostain edelleen tuntemattomasta syystä syttyivät uunissa lähestulkoon palamaan. Onneksi ongelmanratkaisutaidoissa ei ole meitä voittanutta:
Ja niimpä illan juomapolitiikan höysteenä saatoimme nauttia skalpeerattujen suklaamuffinssien aisteja hivelevästä makuharmoniasta! Hilpeyttä iltaan tarjoili myös Antsun koiraotus ja eritoten seuraava otos:
En tiedä teistä, mutta musta yhdennäköisyys Muumien piisamirotan kanssa on enemmän kuin selkeää :DD
Kuopion trippi oli niin ikään erittäin nopsa ja viivyin siellä vain yhden yön, mutta ainakin vietin hillittömän hauskan vuorokauden  Oikeastaan koko syysloma oli tositosi onnistunut, vaikka tänä aamuna kellon soidessa tuntuikin vähän siltä, että akkuja olisi voinut latailla vähän enemmän ...


Mallia moisesta näyttää teille tässä Murmur, joka elämän ollessa ikuista lomailua muistaa rentoutua meikäläisenkin puolesta. Huomatkaa taivaita tavoitteleva takakoipi - en tajua mikä idea tossa on :D
Nyt vain kaikille tsemppiä arkeen, kaiken tän syystylsäilyn keskellä kannattaa muistaa, että joululomaan on enää 53 päivää !
XOXO

5 kommenttia:

  1. HAHSHSHS:D:D:DD konsta on ihan ilmiselvä piisamirotta! voi rakasta <3 mut huippuu jeejeejee ku kävit:))

    VastaaPoista
  2. Huippuja nuo kuvat! todellakin arvotukseksi jää miks meidän muffinit melkeen palo! Huippua kun olit täällää! ((: ja konsta alias piisamirotta!

    VastaaPoista
  3. ansku: Oikeesti katoin sitä kuvaa sekunnin ja olin sillain piisamirotta =DD=DD==DD

    Rebekka: Joskus vielä otetaan uusinta muffineista ja vahditaan niitä kuin hai laivaa ! :DD Jep oli mainioo käydä ♥

    VastaaPoista
  4. Laura: Murmur kiittää saamastaan huomiosta :D !

    VastaaPoista