10/05/2011

Onko undulaatti ikinä vapaa kuin taivaan lintu?

















Ah - nyt elämä maistuu ! Kirjoitukset on viiiimein ohi ja nyt arkipäivätkin on tuntuneet lähestulkoon lomailulta, kun ei tarvitse enää koulun jälkeen potea huonoa omaatuntoa lukemattomuudesta ruveta lukemaan, viikonlopuista nyt puhumattakaan.
Perjantaina uurastuksesta väsynyt abiporukkamme juhlistikin urakan päättymistä (toistaiseksi) ja kokeilin vähän erilaisempaa hiusilmettä:
 Huomattehän kätösissäni hämmästystä herättäneen keltaisen porkkanan! Koska osalla laumastamme on vielä ah-niin-maaginen 18. ikävuosi tavoittamatta, on ensi viikonloppuna luvassa mökkikekkerit :3















Kirjoituksen tuloksia tipahtelikin takaisin nopeammin kuin olisin ehkä toivonut .... :DD Kuvassa komeilee mun enkun pistesaldo, jolla viimevuoden pisteytyksen perusteella pitäisi olla tulossa C. Yhteiskuntaoppi lähtee YTL:n toivottavasti ei yltiömaattisen ankaraan arvosteluun kantaen kirjainta M. Oon kumpaankin arvosanaan tyytyväinen, jos toi yh nyt pysyy ämmänä. Peukut pystyyn nyt vaan kaikki :D

Ja ilman yritystäkään mistään aasinsiltojen virittelyistä, pomppaamme asiasta seuraavaan:
Sormusmania ei ota laantuakseen, tällä kertaa kartutin kokoelmaani tuolla H&M:stä löytyneellä pöwwöpallerolla
Tein myöskin uudet kääpiökynnet, kun oli viimein taas aikaa näperrellä :D Oon mitä luultavammin ensi viikolla menossa heppailemaan ja ajattelin olla käytännöllinen. Nipsnaps ja meitsin torat oli melkein sentin verran lyhyemmät!
Murmur heiluttaa teille nyt hyvästit ja meikäpoika taitaa painella salille! Kommentoikaa ja kyselkää parhaaksi katsomaanne väylää pitkin (:
XOXO

4 kommenttia:

  1. musta noi "kääpiökynnet" on söpöt kivemmat mitä ne pitkät :D

    VastaaPoista
  2. Onnea uurastuksen loppuun saamisesta! Ihana tuo uus tukkatyyli, kuin myös (jälleen) kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Joo ootko huomannu et sun paprikakuvassa sun vieressä seisoo gootti??!?!?!?!!?? t. se gootti

    VastaaPoista
  4. Anon: Hahah kiitos ((=

    Rapu: Huhuh kiitos x 3 (;

    Bun: Tsiissus enpä ole huomannut ennen kuin sanoit =DD

    VastaaPoista