10/31/2011

Naalitkin nauttivat kissanpäivistä

Heippa ! Mun viikonloppu kului tositosi mukavissa merkeissä, mm. :















Tehtiin koko perheellä superhyvää ruokaa! Meillä on harvoin sellasia päiviä, joina kaikkien tekemiset osuu yksiin niin, että on aikaa kokoontua yhessä syömään, saatika valmistamaan sitä murkinaa yhteistuumi. Harvinaista herkkua olisi siis tarjolla, monessakin mielessä, sillä en oo ikinä tehny ite tuoreista simpukoista mitään :D













Kävin kattoo pikkuveljen majupelin Vierumäellä. Täytyy myöntää, et olin kyllä ylpee siitä, kun Maamme-laulu soi ja se seistä nökötti tuolla siniviivalla kypärä kainalossa !
















Nautin materialismionnellisuudesta Dermosilin tilaus toi mukanaan mineraalipuuterin, überkosteuttavan käsirasvan ( ..joka alkaa taas olla tarpeen kiitos kylmien ilmojen ja hiekkapaperia muistuttavien kätösten) sekä  erittäin positiiviseksi yllätykseksi osoittautuneen sävyttävän päivävoiteen! Kaikkien tollasten meikki- ja peitevoide-tyylisten töhnien tilailu on aina aika lottoomista, kun sävystä ei ikinä voi olla varma. Tällä kertaa arpaonni suosi ja oon varma, että tilaan tota lisää!
Uudistin kynsikunnan! Tahoin kokeilla mun Virosta ostamia kynsitarroja, jotka yhdistettynä glitteriin ja valkoiseen tuotti tollaset hempeet hääkynnet :D

Kummasti rentouttavan viikonlopun ansiosta sunnuntaihin mennessä saavutettu nirvanamainen levollisuus kuitenkin katosi tänä aamuna, kun ah-niin-raivosuttava maanantaifiilis puski päälimmäiseksi. Lisäksi kohtasin ongelman: jos käytä nyt jo paksuinta toppatakkia - mihin meinasin verhota itseni talven tullessa oikeasti? Kohtalontovereita, anyone?
XOXO

4 kommenttia:

  1. löysin nyt ihan vahingossa sun blogin ja tykkään! :)

    http://ssmileyourlife.blogspot.com/ käy tsekkaa munki blogi!

    VastaaPoista
  2. eve: Kiva kuulla (((= Käynpäs kurkkailemassa !

    VastaaPoista
  3. onko noi ihan sun omat kynnet? (:
    vai geeli? tosi upeet !<3

    VastaaPoista
  4. sanni: Geelikynnet on ! ((= Vitsit kiva kuulla että nuo mun ite taiteilematkin aiheuttaa tollasia reaktioita, kun eihän sitä ihan ammattilaisen tuloksiin omin kätösin pääse!

    VastaaPoista