4/27/2012

Ovatko kuningaskobrat aina miespuolisia?

Moi! Kuvissa esittäytyy tän viikon tunnelmat aikalailla. Oon tehty töitätöitätöitä ja kirjottanu yhteen yliopistoon motivaatiokirjeen ( kyseiselle linjalle ei siis ole pääsykoetta ollenkaan, vaan kirjeen perusteella valitaan) sekä selaillut toisen paikan pääsykoematskuja. Pikkuveljeä lahjoin sen synttäreinä ja illat oon viettänyt Skinssin parissa, ennen kuin oon painunu aikaisin pehkuihin (vitsi miten tyhmä sana tuo muuten), jotta oon taas jaksanu herätä kukonlaulun aikaan töihin.

Tänään paistoin yli 200 munkkia polttamatta itteeni tai yhtäkään niistä luomuksista, enkä edes aiheuttanut rasvapaloa - mun mielestä oon ansainnut tän aina keskiviikkoon asti kestävän pikkuloman

Hyvää viikonloppua sinne ruudun toisellekkin puolelle te ihanat !
XOXO


Ps. Tiiän et en oo vielä ikinä tainnu kauheesti toteutella kenenkään toiveita (köhköh), mutta koska mun arki on nyt aikalailla itseään toistavaa työntekoo eikä välttämättä kauheesti ihmeempiä postausaiheuta kehkeydy aattelin kysästä: oisko teillä jotain mielessä?

6 kommenttia:

  1. Toi Viestinnän vallassa, voi ei!
    Nimim. saman kirjan lukenut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan voi ei :DD Nim. pari ekaa sivua lukenut ..

      Poista
  2. Tee se sun bilemeikki tutoriaali! tahtoo tahtoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin joskus kun meillä on Jonnan kaa aikaa kuvailla sen loihtimisesta välivaiheita :DD ! Laitan tän korvan taa - oikeesti.

      Poista
  3. IDEA1 - Viikon vaatteet, että mitä on ollut päällä maanantaina ja siitä eteenpäin sitten! Mitään lusmuilua ei tietenkään sallita, että koko päivän yökkärissä hengailu ei oo tekosyy, vaa kuvaa siitäki! :)

    IDEA2 - Jos viikko on liian pitkä aika, niin sitten vaikka päivän vaatetus! Tiiätkö silleensä, että "aamulla heräsin tälläsenä röllinä, kaupungilla kävin näissä kledjuissa, treeneissä oli tätä päällä ja pippaloihin lähdin tämän näkösenä" :D Tai siis ei välttämättä yhen päivän aikana, vaan kuitenkin niin, että kaikki "tyylit" tulis nähtyä!

    IDEA3 - Vanhat kuvat !!! Niitä haluu kuitenkin kaikki nähä :D:D:D Ei välttämättä mitää vanhoja nassukuvia gallerista, joita voi käydä ihailemassa millon vaan, vaan jotain arkistojen helmiä jostain yläasteen välitunnilta

    IDEA4 - Jokin kaveripostaus, kun koko blogi on täynnä noita bilekuvia ja jotain hämärää sepostusta Jonesta...

    IDEA5 - Rakastan / vihaan- postaus :) Ei ehkä mitään perusjuttuja, kuten kaikkihan rakastaa nukkumista ja vihaa itikoita, vaan jotain vähän erikoisempaa :D Haluisin ainaki tietää (ps, vihaan kinkkukiusausta...)

    IDEA6 - Kysymys- ja vastauspostaus :D Keksi vielä siihen joku jippo, jos epäilyttää, että ei tuu tarpeeks kysymyksiä, esim. jos tulee 50 kysymystä täyteen niin järjestät arvonnan tai sitten vaikka postaat jonkun järkyn illistyskuvan itestäs, josta vannoit et et ikinä julkase sitä :D

    IDEA7 - Heppapostaus! Ite ainakin oon löytänyt tän blogin joskus satamiljoonaa vuotta Hevostalli.netistä justiinsa ku siellä hengaili joku SYMBIOOSI :D En tiiä ootko ponityttöjä enää, mutta ainakin vanhoista ajoista :) Ois kiva nähä jotakin ratsastelukuvia!

    IDEA8 - Jotain kauneudenhoitovinkkejä! Tai vaikka omat hiustenhoitosuosikit ja meikit sun muut :D Tuo naama kun on aina niin ärsyttävän hyvin laitettu nii vinkit jakoon kiitos! :)

    HUH!!! Nyt on aivot imetty ihan tyhjiin :D:D:D Tossa ois nyt sit kaikki älyttömimmätkin, että saa nauraa :D ja uskallakki olla toteuttamatta yhtäkää, ku vuodatin kaiken luovuuden tähän :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaeeee sulla on takuulla tulevaisuus jollain ideointikeskeisellä niksipirkkailualalla :DD Mut lupaan et toteutan ainakin yhen näistä, sillä aika moni noista laitto hymyilemään sillä tavalla että tekisi mieli ryhtyä heti tuumasta toimeen :3
      ISO KIITOS puspus !

      Poista