4/13/2012

Susien neli on äärimmäisen matkaa voittavaa

Haudihau! Tää viikko on pitänyt sisällään vaan töitätöitätöitä ja iltasin köllöttelyä (potkupuvussa, Murmurilla ja ilman) höystettynä parilla Sats-tunnilla.
Lisäksi edellisessä postauksessa mainittu kirpparikierros tuotti seuraavanlaisia tuloksia:
Aikas kiva pitsineuloshuivi viilti lompakkoon vain 2 euron suuruisen loven ja pikkumustakylkireikämekko oli varustettu neljän euron hintalapulla. Mietin jos tuosta mekosta vielä askartelisi tuon ohuemman olkaimen irti, mun mielestä se on vähän turha - mielipiteitä, anyone?

Nyt on kiire iskän synttärisyömingeille ja muutenkin viikonlopun viettoon. En tosin tiedä mitä meinasin puuhata - seisomatyöhön tottumattomana tassut on kamalan arat vielä toisekin työviikon jälkeen, taitaa mennä istumiseksi tämä loppu viikko.
XOXO


Ps. Tulipas pinkki postaus hihi !

8 kommenttia:

  1. Valitsin sun blogin tonne mun sivupalkkiin, jee! Nyt siis ei muuta kuin meitsin linkki esiin tässä joskus kun kerkeät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi ihanaa kiitti paljon ((: Taidan tehdä huomenna kunnon koneelle päästyäni sellaisen "mainioita blogeja"-listan jossa teitsin blogi koreilee ensimmäisenä !

      Poista
  2. uuuuu essi mikä mekko !!(:(: ihana sivureikä määki haluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PULSU kiitos ! Kylkireikä on uuhuhuhuhu ainakin tolla henkarissa ;D

      Poista
  3. Eikös sulla oo kohta synttärit :-) ? Haluun olla eka joka onnittelee, joten onnee hirmuaikasee !!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ensi viikon sunnuntaina pyörähtää 19 vuosi käyntiin (KAMALAA) joten kiitoskiitos jo hirmuaikasista onnitteluista ((:

      Poista
    2. itseasiassa 19v synttäreillä olet elänyt 19 vuotta, joten jo 20. vuosi pyörähtää käyntiin :) eikö se kuulosta kamalalta ;D

      Poista
    3. AAAAA ei saa kauhistuttaa mua yhtään enempää ! :DD

      Poista