4/17/2012

Jalopeura ei olekaan niin peura kuin äkkiseltään kuvittelisi

Hei! Kevät tuli,kevät meni. Ja talvi tuli takaisin, ainakin tällä kyseisellä Suomen puoliskolla. Materialismionnellisuus onneksi hymyilyttää lumisadesohjossa kynnettäessäkin.
Kelatkaa kuinka hyvin toi rinkula passaa tän postauksen yo-mekkoon!
Perjantaina juhlistetaan mun 19.v synttäreitä ja vaikka haluaisin ennemmin viettää uudelleen 18-vuotis kekkereitä, kuin kilistellä tuolle yhtä numeroa suuremmalle luvulle, ainakin mulla on nyt illaksi aivan mainion oloinen mekko!
Lähden kohta Satsiin, mutta illan aioin viettää tuon Vilmalta lainaksi saadun laatuviihteen parissa namnam
Tää oli vähän päätön ja aika hännätönkin postaus (eikö nämä aina, kysyy pieni ääni päässäni), mutta toivottavasti pystyin piristämään tai ainakin tuomaan hehteksi muuta ajateltavaa edes jonkun päivää tämän ei-niin-aurinkoisen "kevään" keskellä!
XOXO


Ps. Huomatkaatte vasempaa sivupalkkiin ilmestynyt muikeiden blogien lista !

12 kommenttia:

  1. Skins on rakkautta <3 Ja hei en ollu aiemmi huomannu tota yo-mekkoa, se on IHANA! :) ja sormushan passaa siihen paremmin kuin hyvin, ajaijai! ärsyttää kun kaikki ehtii jo täyttää 19, enkä oo kun vasta syksyllä 18, epäreilua :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skins on kyllä yksi parhaita sarjoja ikinä - heti Sinkkuelämän jälkeen :DD ! Oivoi muistan Jonnan tuskan, kun sekin on noita loppuvuodesta syntyneitä. Muthei, hyvää kannattaa odottaa (:

      Poista
  2. ps. Ja apua oon sivupalkissa, kiitos :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedoksesi vain, sun blogi on kiistatta yks mun eniten lukemista, joten se on tuolla hyvästä syystä! Eli ollos hyvä vaan ((:

      Poista
  3. Ei kyllä kerkii unohtaa minkä näkönen tuo pinkki huppari on, kun selailee vähän näitä viimeisimpiä postauksia... :D:D

    Mut pakko myöntää et itekki hengailen vähän turhan usein luottolöllöpehmeelämminjeejee-huppari päällä kans... :) Pitäähän sitä lempilapsia olla vaatteisaki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah selailin itekin tätä blogii eilen sillai jaahas, yhenkäden sormilla pystyy vissiin laskee kuvat joissa on joku muu ku toi :DD ! Tuo on kyllä ehoton suosikkivaate ikinä ((:

      Poista
  4. jea ester oot kohta saat vaihtaa tota sun ikää täällä :> tänää partypartyy! t. verppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitä pitäis vaihtaa joo - kauheeta :DD Mut hyvät kekkerit oli eheheh ((:

      Poista
  5. eiku siinä meni kaks ajatusta sekasin mut nii oot kohta 19 :DDD

    VastaaPoista