4/29/2012

Ankerias ei ole niin ankea kuin serkkunsa sähköankerias

Heipä hei! Tulin juuri salilta ja en tiedä onko syypää tämä euforinen endorfiinihumala, mutta luulenpa että vietin juuri aikas mukavan viikonlopun
Lauantai alkoi aika extemporereissulla Peurungan uudistuneeseen kylpylään, kun saatiin Jonnan kanssa ilmaisliput sinne! Visiitin aikana päässäni kirkastui kolme elämän tosiasiaa:
1. naisia ei turhaan sanota toivottomiksi pakkaajiksi (tavaramäärästä päätellen kyseessä olis nimittäin voinut olla parin viikon naparetki muutaman tunnin uiskentelun sijaan..)
2. porealtaat on sittenkin aikalailla kylpylöiden parasta antia, vaikka pienenä ei voinukkaan ymmärtää kyseistä seikkaa alkuunkaan
3. ravintoloiden ruokalistoissa pitäisi ehdottomasti lukea AINA kuinka suuri annos on kyseessä nim. kahen päivän ähky
Illalla kävin vielä Vilun kanssa leffassa kattoo ton paljon hypetetyn amerikkalaispiirakka-uutuuden, joka toden totta oli viihdyttävä kokemus!
Halusin myös kuvata vähän azukuvia, koska tuo kirpparilta löytynyt lötköneuleihanuus kaipasi mielestäni vähän esittelyä. 7 eugenii tuollaisesta vähän käytetystä mukavuudesta ei ollut ollenkaan liikaa.

Tän päivän oonkin sitten viettänyt mm. suunnitellen yo-juhliin kutsukortteja ja
väkerrellen noita ekoissa kuvissakin moikkailleita kynsiä. Oon jotenkin ihastunut tollasiin mystisiämielenhäiriömerkkejä sisältäviin kynsiin ja noi on toteutettu jokseenin samalla konseptilla kuin tässä postauksessa esitellyt raaputtimet.
Lisäksi sain laivalta kotiutuneelta äitiltä tänään myöhäsen synttärilahjan, joka sai suupielet venymään korviin saakka:
Kauan "vielä jonain päivänä"-listalla aikaa viettänyt Marc Jacobsin ihanaihana tuoksu liittyi hajuvesilaumaani. Suurinosa mun nuuhkuista on tosi syviä ja voimakkaita, mutta toi on etenkin kesää ajatellen just sellanen täydellisen kevyt jota voi suihkautella reilumminkin ihan huoletta!

Nyt taidan mennä venyttelemään näitä kipeytymisestä jo varoittelevia lihaksia ja ehkäpä kattomaan pari Skinssiä
Toivottelen teille kaikille jo nyt superhyvät vaput, sillä huominen taitaa olla aikamoista liitoa!
XOXO

2 kommenttia: