7/21/2012

Jos käärme puutuu kykeneekö se liikkumaan lainkaan?

Hej! Kun omia tunnelmia töissä kuvaa liian hyvin tollanen laitekoppiin kaiverrettu hahmo, on selkeesti aika irtautua arjesta. Ja mitenkäs muuten se paremmin onnistuisi, kun hieman juhlimalla huipussa seurassa?
 Vuoden paras asukuva-palkinto tänne ja heti.
Ft. Roosan kipsi
Tequilan ja parin muun tutun toverin jälkeen mun ja Vilman menoa kuvaa toi yllä näkyvä kuva vähän liiankin hyvin. Vaikka loppuilta onkin osittain aikamoinen muistipeli, onnistui raadollisesta työarjesta irtautuminen todellakin tavoitteiden mukaisesti hihs.
Ja darrantai meni mukavasti Onepiecessä köllötellessä

Ylihuomenna koittaa mun yks työntäyteisen kesän kohokohdista, lähdetään nimittäin Vilun ja Jonen kanssa krhm .. elämysmatkailemaan Viroon. Ajastan teille kuitenkin ainakin maanantaiksi yhen postauksen, ettei toi kahden yön mittainen reissu venytä näitä muutenkin pitkä postausvälejä taas entisestään.
XOXO

2 kommenttia:

  1. Millon tulee bilemeikki postaus? :)) waiting for dat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit just reissussa juttelin Jontun kanssa, että seuraavan kerran kun laittaudutaan yhessä rauhassa jonnekkin, niin sen pitää ottaa kamera kauniiseen käteen ja ikuistella noita vaiheita ! :DD Eli lupaan, että se on jos ei nyt työnalla, niin ainakin korvan takana (=

      Poista