7/09/2012

Päiväperhonen elää vain päivän

Mau! Vietin mun tän viikon toisen vapaan (meillä vapaapäivät osuu siis vain ani harvoin peräkkäisille päiville mikä ketuttaa) oikeessa stressisielun pyhätössä, kaukana sivistyksestä - missäpä muualla siis kuin mökillä !

Vaikka oonkin aikalailla kaupunkihenkinen ihminen, tekee välillä vaan niin hyvää eräjormautua, silläkin uhalla, että törmää ton ylempänä jöröttävän perhosen kaltaisiin ällötyksiin. Jokainen reissu noille huudeille on niiden "muutamien" hyttysenpistojen arvoinen - mun sielu ei lepää missään muualla niin totaalisesti, kuin noissa maisemissa.

Nyt päästän myös ruumiilliset ilmentymäni lepäämään ja painun pehkuihin ennen kuin kello on taas sata. Kommentoikaa kaikkea kivaa te kivat, se on kivaa aina !
XOXO

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En voi allekirjottaa tota väittämää, mut kiitos :3

      Poista
  2. Ihanan kesäisiä kuvia, tekee itsekin mieli lähteä mökkeilemään kun näitä katselee :)

    VastaaPoista
  3. Tunnistin Mikkelin ! :) Ihanaa että toiset osaa nauttia näistä maisemista, itsellä rupee vähän tökkimään kun täällä on asunut niin pitkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep Mikkelihän se :D ! Ite oon tutustunu kyseiseen mestaan vaan noilla mökkireissuilla ja sillonkin lähinnä torikahviloiden penkkejä kuluttaen, joten mun silmissä se on tosi kivan olonen kesäkaupunki (:

      Poista