8/05/2013

Heinäsorsa kouliintuu pullasorsaksi sangen nopeasti





Haudihau ja miau! Esittäisin nyt kaksi kysymystä: kuinka innoissaan ihminen voi olla jostakin esineestä? Toinen kysymys on aikalailla sama kuin edellinen, mutta korvataan viimeinen sana ruualla. Olen metsästellyt tollasta vinyylilevy-kulhoa siitä asti, kun muutin omaan asuntoon. Tottakai niitä käveli vastaan kirpparilla päivittäin silloin, kun asuin vielä porukoilla, mutta kappas vaan piti kaivaa kissat, koirat ja kamelit apuun sitten, kun tosissaan tarve tuli!
Ja mitä ruokaan tulee - itse tehtyä peking-kanaa ja ylilyöntiherkkuvohveli satamassa parhaan pojan seurassa - ei varmaan tarvitse sen enempiä selitellä.
XOXO

4 kommenttia:

  1. Vaadin peking-kanan ohjetta levitykseen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me katsottiin äiskän kanssa vähän osviittaa tästä linkistä: http://jannenmenut.blogspot.fi/2011/01/pekingin-kanaa-jannen-tapaan.html jonka äiti oli googlannut, mutta aina, kun me kokkaillaan jotain uutta niin se menee siihen, että pääpiirteet katsotaan ohjeesta ja sitten keksitään kaikkea siihen lisää :D Mutta sen ainakin osaan sanoa, että tärkeimpänä osana peking-kastikkeen maussa on reseptistä löytyvä mystinen osteri-kastike - sitä pitää laittaa ja paaaaljon :D

      Poista
  2. Noi ruokakuvat <3 sulin... Ja hei, miehekkeestä kuvia tänne ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin suli kaikki paitsi rasvakerros vyötäröltä :DD Ja luulenpa, että paremmasta puoliskosta tulee vielä kuvia ((((((: hihii !

      Poista