7/09/2014

Gepardinpentu tuntee emonsa tuoksun

Jotkut ehkä muistavatkin syksyltä postauksen, jossa pohdin seuraavaa tuoksuvalintaa. Olen kierrellyt tasaisin väliajoin Sokoksen hajuvesiosastoa läpi ja jo ennen joulua taisin ihastua DKNY Sweet Delicious Pink Macaron oli juuri sellaine tuoksu jota kaipasin, samaan aikaan sopivan tyttömäinen, mutta vahva. 
Olimme perheen kanssa jo talvella suunnitelleet laivamatkaa, joten ajattelin säästää tuoksun oston taxfreehin. Mutta kuinka ollakkaan, kyseistä versiota ei laivalta löytynytkään ja Virossakin kiersin useamman liikkeen läpi, ennen kuin Tallinnan Stockmannilta löytyi yksi pullo. Huomasinkin katsoa etiketistä vasta myöhemmin tekstin "limited edition". Pelkäänpä pahoin, että ihastuin tuoksuun, jota en tule saamaan enää lisää mistään.
Laivalta tarttui mukaan myös saman brändin deodorantti/antiperspirantti. En ole koskaan kokeillut mitään tälläisiä "kalliimpia", vaan käyttänyt aina markettidödöjä. Odotankin innolla, että pääsen ottamaan tuon käyttöön. Onko teillä kokemuksia? Entä löytyykö teistä DKNY-tuoksujen fiilistelijöitä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti