10/08/2014

All about my autumn hair

Halusin taas pitkästä aikaa esitellä teille muutaman  lempparihiustuotteeni, kun niitä aina välillä kysellään. Viimeksi kerroin suosikkejani silkkisen sileään tukkaan, mutta viimeaikoina olen tykästynyt vähän erilaiseen lookkiin.
Olen noin vuoden tauon jälkeen ruvennut taas arkisin kihartamaan tukkaa! Aiemmin käytin muotoilurautaa suoristaakseni tai kihartaakseni hiukset vain harvoin, esim. ennen juhlia. Nyt tuntui siltä, että tukka on saanut levätä tarpeeksi. Kun illalla pesen hiukset, kiharran ne seuraavana aamuna. Ensimmäisenä päivänä kiharat ovat selkeämmät, mutta minusta ne näyttävät kivoilta myös toisena ja kolmantena päivänä, kuten näissä kuvissa  Vinkki, jolla samat kiharat pysyvät hyvinä useamman päivän on, että välttää hiusten harjaamista ja selvittää takut vain käsin tai harvalla kammalla!
Pitkästä aikaa otin käytettäväksi sävyttävät tuotteet aina silloin tällöin. KC:n uusi Color Mask Shampoo helmiässävyssä oli positiivinen yllätys, sillä toisin kuin useimmat silvershampoot, tämä myös pesee likaisenkin tukan hyvin. Maskissa olen siirtynyt Silver-sävystä Vanillaan, jota voin suositella kaikille blondeille, jotka haluavat vähän luonnollisemman lookin.
Muotoilutuotteissa olen taipuvainen jämähtämään tiettyihin suosikkeihin, mutta nyt mulla on kaksi uutta lempparia. L'orealin uudistuneesta Tecniart-sarjasta löytyi ihanan tuoksuinen ja toimiva suolasuihke, joka suihkuttelen tukkaan freesatessani kiharia toisena ja kolmantena päivänä. KC:n Four Reasonsin Volume Shaper on nykyinen lakkalempparini, jolla tukasta saa todella tuuhean
Jos teillä on jotakin kysyttävää hiuksiin tai tuotteisiin liittyen, kysykää ihmeessä Myös postausehdotuksia hiuksiin (ja tottakai kaikkeen muuhunkin) liittyen saa kertoa!

5 kommenttia:

 1. Tarttuuko color maskit värjäämättömään hiukseen? :) onko toi muuten sun oma väri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tarttuu (: Color Maskit ovat hoitoaineita, jotka sisältävät suoraväripigmenttejä. Niitä voi käyttää sekä värjättyyn että värjäämättömään hiukseen, vaikka maskit alunperin kehitettiinkin helpottamaan värjättyjen värien intensiivisyyden ylläpitoa. Kaikista parhaiten lopputuloksen näkee, jos Color Maskia levittää aivan valkeaan tukkaan, mutta myös värjäämättömään luonnonhiukseen saa sillä kivaa sävyä. Enemmän Color Maskista voi lukea mun aiemmasta hiuspostauksesta täältä: http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/2014/02/mita-jos-tiikeri-kyllastyy-raitoihinsa.html

   Ja joo, on oma väri (:

   Poista
  2. aijaa no kuin siistiä, en pysty enää ite värjäämään hiuksii ni pitää käydä ostamassa ku oon jo ihan kyllästyny :D joskus ku kokeilin ni tuntu ettei tarttunu ku värjättyyn osaan hiusta, mut pitääki kokeilla uudestaa :) pitää käydä kattomas toi postaus, ja ihan sairaan kivan väriset noi sun hiukset!

   Poista
 2. Mitä tuotetta käytät kiharoiden alle? Tukkasi näyttää kyllä ihanalta! :) <3 olisi ihanaa ehtiä kihartamaan arkena hiuksia, mutta harvoin ennätän :/ hyviä tuotevinkkejä btw! olen joskus surrut, kun kiharat eivät kestä päiviä vaan muuttuvat pöhöttyneeksi pörrökampaukseksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä laitoin tukkaan öljyä ja silottavaa voidetta ennen föönausta, jonka jälkeen sitten kiharsin hiukset. En yleensä käytä enää erikseen raudan alle mitään (:
   Kiharat tekee kyllä arkilookista heti vähän pirteämmän ♥ Suosittelen tosiaan välttämään hiusten harjaamista/kampaamista tiheillä välineillä, jos samoilla kiharoilla haluaa painella menemään useamman päivän !

   Poista