10/26/2014

Romantic weekend @ Vaasa

Kuten alkuviikosta kerroin, tämän bloggarin suunnitelma viikonlopulle ei ollut Indiedaysin Bloggers Inspiration Day (josta odotan kyllä innolla lukevani muiden blogeista), vaan jotakin ihan muuta! Perjantai-illan olin töissä ja käytiin hyvissä ajoin nukkumaan, sillä lauantaina oli aikainen herätys ja lähdettiin miehen kanssa matkaan kohti Vaasaa!

Varattiin viime viikonloppuna meille kylpylähotelliyö ja tämä reissu oli kyllä paras idea aikoihin Kierreltiin aluksi Vaasan keskustassa, joka osoittautui mielestäni viihtyisäksi. Pidän kaupungeista, joiden keskipisteenä on tori ja Jyväskylässä mua harmittaakin ettei niin ole. Olen käynyt Vaasassa aikaisemmin pari kertaa joskus ihan lapsena, kuten myös toinen osapuoli, mutta tykkäsimme kummatkin.

Mulla on etsinnässä jokin superlämmin takki talveksi, mutta sitä ei löytynyt vielä tällä shoppailureissulla! Hankin kuitenkin jotakin syysmyrskyissä ja talven tuiskussa tarpeellista - ihanan lämpöisen pipon Henri Lloydin kaunis ja simppeli pipo on ollut mietinnässä jo vähän aikaa ja kun se sattui tulemaan vastaan kauppoja kierrellessä syntyi ostopäätös suhteellisen nopeasti.
Kylpylälöllöttelyn jälkeen me käytiin vielä illallisella. Laittautuminen kylpytakissa tuntui ihanan luksukselta hihih!
Hotelliyöpymisessä on kummankin meidän mielestä valkoisten pehmeiden lakanoiden lisäksi ihan parasta aamiainen Herättiinkin hyvissä ajoin, jotta saatiin istuskella rauhassa ja nauttia runsaasta aamupalasta. Aamiainen oli katettu saliin, josta avautui suuret ikkunat suoraan merelle. Oli ihana istuskella sisällä lämpimässä ja katsella aallokkoa.



Matkalla kotiin Seinäjoelle saatiin vielä idea koukata Vanhan Vaasan kaupungin kautta, jossa kierreltiin tunnin verran upeita nähtävyyksiä. Keskiaikaisen kirkon raunioiden lisäksi käytiin ihastelemassa upeaa ja valtavan kokoista uudempaa kirkkoa, jonka miljöö oli mainio myös asukuville! Uusi pipo tuli tuulisessa Vaasassa heti tarpeeseen.

Romanttinen viikonloppu teki todella hyvää Miten teidän viikonvaihteet sujuivat? Entä mitä pidätte postauksista, joissa on vähän enemmän tekstiä myös kuvien välissä?

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta kuulostaa tuo teidän romanttinen viikonloppu!!:) ihana asu ja pipo!

    VastaaPoista
  2. Tätä oli tosi ihana lukea kun on ite lomaillut muutaman päivän samoissa fiiliksissä murusen kanssa :) Tykkään muuten tosi paljon tästä sun blogin vaaleasta värimaailmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että joku fiilistelee samoissa tunnelmissa (: Ja kiitos, kiva kuulla että tämä ulkoasu iskee muihinkin kuin itseeni !

      Poista