5/01/2015

First of May




Ihanaa vappua Saavuin eilen aamujunalla Seinäjoelta Jyväskylään ja laittautumisen jälkeen tavattiin Sofian kanssa kaupoilla tehden ostoksia iltaa varten. Illan menu koostui herkullisesta kana-couscous salaatista, dippivihanneksista ja itse tehdystä dipistä sekä tuoreista mansikoista ja omin kätösin sekoitetuista Pinacolada-drinkeistä. Myöhemmin illalla suunnattiin vielä keskustaan käväisemään Jyväskylän yöelämässä. Ilta oli oikein onnistunut ja kännykän kameraan tallentui hauskoja muistoja
Meidän vappu jatkuu pian perinteisellä munkkien paistolla ja haaveilen pitkästä lenkistä koiran kanssa. Nykyään, kun juotua tulee todella harvoin (tämä oli toinen kerta tämän vuoden puolella), on myös seuraavan päivän olo todella nuutunut, vaikka juomamäärä onkin murto-osa aiemmasta. Niimpä aion ottaa lopun viikonloppua aivan rauhassa, jotta ensi viikolla olen skarppina tekemässä viimeiset näytöt ennen valmistumista.

Miten teidän vappuaatot sujuivat?

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä! Mitä toi pinkki juoma on :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Pinkki juoma oli Eir nimistä... miksiköhän sitä nimittäisi, sanotaan vaikka että kevyesti kuohuvaa juomasekoitetta. Kauniista väristään huolimatta ei ollut aivan sitä mitä odotimme (:

      Poista