5/20/2015

Vaatekaapin päivitystä kesää kohti

Vaikka mennään jo toukokuun puolessa välissä ja kesäkuuhun, eli virallisesti kesään, on enää tosi lyhyt aika, eivät viimepäivien sääennusteet ole vaikuttaneet kovin kesäisiltä. Onneksi olen onnistunut hamstraamaan vaatekaapin puolelle paljon keväisiä ja jopa kesäisiä uutuuksia, joita ajattelin nyt esitellä teille! Suljin verhot täältä makkarista, jotta voin kunnolla fiilistellä tulevaa kesää ulkona vallitsevasta harmaan sateisesta säästä huolimatta

Aloitetaan viimeisimmästä löydöksestä, jota himoitsin Instagramissa useiden eri käyttäjien kuvissa. Pitsinen, muotoonommeltu crop top naruolkaimilla Tämä vaate tulee olemaan täydellinen pari kesällä maksihameiden kanssa. Olenkin jo suunnitellut asua tämän ympärille valmistujaisjuhlien iltamenoihin.

Kukkainen kimono esiintyikin jo asupostauksessa hetki sitten. Tästä vaatteesta on tullut hetkessä yksi kauden käytetyimpiä, sillä ihanan fresh kukkakuvio tuo hetkessä piristystä muuten yksivärisiin asukokonaisuuksiin! Kevyt materiaali on kuin lupaus kesästä ja helteistä, jolloin ei teekään mieli pukea päälle mitään raskasta tai paksua.
 Naruolkaimet ja pitsi ovat selvästi olleet mun must have-juttuja mitä tulee toppeihin. Näissä topeissa on myös yhtenä kauniina yksityiskohtana v-muotoiltu, naisellinen leikkaus edessä. Käytän arkipukeutumisessa paljon toppi + neule/kimono/bleiseri yhdistelmiä, joihin nämä hieman erikoisemmat topit tuovat kaivattua vaihtelua.

Maksimekot ja hameet tulevat ehdottomasti olemaan suuressa roolissa mun kesäpukeutumisessa myös tänäkin vuonna. Olenkin onnistunut löytämään jo yhden uuden juhlavamman maksin (jonka tulette varmasti vielä näkemään myöhemmin asupostauksissa) sekä tämän hieman lyhyemmän mallisen, hihattoman mekon. Mekko on materiaaliltaan todella ohutta trikoota, joten tämä vaate on varmasti omiaan hellekaudella ja viileämmässäkin kesäsäässä lämpöisemmän neuleen kanssa.
Jo monissa asupostauksissa edustanut vaaleanpunainen kevättakki ansaitsee ehdottomasti vielä erityismaininnan. Tämäkin vaate oli sellainen, jota pohdin pitkään sovituskopissa, mutta joka onneksi päätyi mukaani. Takki on ollut ehdottomasti yksi koko kevään parhaimpia ostoksia. Jämäkkä materiaali tekee yleisilmeestä ryhdikkään ja hento pastellinen sävy on tuonut ihanaa pirteyttä kevääseen

Vimeisimpänä asustepuolen uutuudet, jotka ovat kaikki ajattomia ihanuuksia En malttaisi odottaa aurinkoisia kesäkelejä ja uusien aurinkolasien ulkoilutusta. Tiedättehän, kuinka aurinkolasien käytössä on ihan eri fiilis helteisellä kesäkelillä kuin vaikkapa talven kirkkaassa, hangilta hohtavassa auringonpaisteessa?

Löytyykö teidän keväisestä vaatekaapista samankaltaisuuksia?

10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kesä hankintoja! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kiva kuulla että säkin tykkäät (:

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No eikö ookkin ♥ Ei muuta kuin kesä vaan tänne ja heti :D

      Poista
  3. Heti kerrot mistä noi kaikki 3 ihanaa toppia on !! Pakko saada ♡♡ ja hei vielä et, kerro jotai kivoja yksinkertasia kampauksia nyt tuleviin yo-juhliin :) jotain letti kampauksia vaikka, joskus näin sulla jonkun ihanan otsiksessa olecan löysän letin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 ihanaa toppia on kaikki Bik bokista :D Varoituksen sana, että noista on aina kaikki pienet koot loppu..
      Hmm ai kampaksia yo-juhlien vieraille? Tekisin itse varmaan niin, että kihartaisin kaikki hiukset ja kokoaisin ne niskaan sotkuiselle kiharanutturalle ja sitten toiselle sivulle jokin letti (: Tai jos on lyhyt tukka, niin ihan letti otsalla olisi kiva ja muuten suora tukka. Letit on kyllä tosi in kampauksissa nyt (:

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mäkin oon aivan rakastunut tuohon takkiin ♥ Vähän jopa karua, että tavallaan odotan syksyä, kun saan taas pukeutua siihen :D

      Poista
  5. Mistä olet ostanut tuon mustan topin? Se on aivan ihana

    VastaaPoista