3/07/2016

February through my phone

Ihan ekana haluan kiittää hurjasti teitä hyvistä kommenteista viime postaukseen Nostitte tosi hyvin esille myös sellaisia perusteluita, joita en ollut itse osannut ajatellakaan! Nyt on jälleen aika perinteiselle kännykkäkuvien kollaasille.
①Selfie ennen töihin lähtöä ②Hitaiden aamujen lempipuuhaa - iPadilla selailua sängyssä köllötelen ③Upein mies metsälenkillä. Talvella koiran kanssa lenkkeily on mielenkiintoista, kun pystyy itsekin paremmin arvailemaan mitä Raipe nuuskii, kun lumessa näkee tassunjäljet ja merkkaukset selvästi.④Tehtiin kotikotona laskiaispullia. Vaikken tavallisesti välitä ihan peruspullasta juurikaan, niin laskiaisena täytyy syödä aina vähintään yksi!
①Ystävänpäivänä meillä oli tosiaan miehen järjestämä brunssi, josta jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa ②Selän kuvailua kehityksen seuraamiseksi ③Kaverikuva rakkaimman karviaisen kanssa ④Käytiin ystävänpäivänä myös syömässä pienellä porukalla Seinäjoen Holy Smoke-ravintolassa. Olin pettynyt ruokaan ja palveluun, en voi valitettavasti suositella kellekään.
①Treenin jälkeen ②Oon aivan koukussa dippivihanneksiin. Mutta onneksi tämä on suht' terveellinen koukku, etenkin, jos tekee dipin kevytkermaviiliin  ③Jyväsjärven jäällä on ollut ihana tehdä lenkkejä Raipen kanssa. Koira on nauttinut saadessaan juosta pää viidentenä jalkana vapaana. ④Selfieminä
①Oon ollut tosi onnellinen, kun oon päässyt nyt useammalla kerralla mukaan Raipen uintitreeneihin ja melkein joka kerta olen meinannut haljeta ylpeydestä katsoessa meidän silmäterää. Tässä kuvassa ohjaaja on vielä pojan kanssa altaassa, mutta viime kerralla Raipe sai jo uida ihan yksin - hyvä Raipe ②Sushi on yksi meidän molempien lemppareita ja mies haki viime viikolla meille ekan kerran annokset Seinäjoen sushi-mestasta. Tiskillä oli kuulemma saanut seurata vierestä, kun kokki valmisti sushit paikan päällä - ihanaa, että voi samalla varmistua tuoreudesta, jossakin kun myydään valitettavasti useita päiviä vanhojakin susheja. Oli kyllä hyvää ③Word. ④Helmikuussa olin näköjään räpsinyt ennätyspaljon selfietä. Uskon siihen vaikuttaneen sen, että vaihdoin pitkästä aikaa jakausta oikein kunnolla sivulle ja mulle leikattiin tohon eteen enemmän lyhyitä hiuksia, vähän niinkuin tosi pitkäksi sivuotsikseksi. Pieni juttu, mutta piristää lookkia heti!

6 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen plus kuuloinen helmikuu ollut sulla ja tuo koiruus, en kestä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmikuusta jäi kyllä mukava fiilis vaikka nopeasti se menikin (: Raipe on kyllä <3

      Poista
  2. Tämmöset postaukset on niin kivoja:) Ja vau mitkä lihakset! Selvästi käyty salilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin nämä on yksiä lempipostauksia muidenkin blogeissa, kiva kuulla, että säkin tykkäät (: Hahah, kiitos! Hyvä jos edistys näkyy muillekin, enkä vain kuvittele kaikkea :D

      Poista
  3. Upeet selkälihakset !!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos (: mahtavaa jos työ ja tuska alkaa näkyä :D

      Poista