3/14/2016

Kun pää ei vaan kestä

Ihanaa maanantaita  Mennään jo maaliskuun puolessa välissä, mutta postauksia tälle kuulle on hälyyttävän vähän. Siihen on tällä kertaa valitettavasti muukin syy, kuin kiire. Olin nimittäin vast'ikään puolentoista viikon sairauslomalla migreenin vuoksi. Mulla oli pää kipeä viikon putkeen, joka aamu herätessä tunsin kivun olevan läsnä ja töissä se vain paheni. Kokeilin mun migreenilääkkeitä, tavallisia särkylääkkeitä, salitreeniä ja treenittömiä päiviä - ihan kaikkea, kunnes viikon taistelun jälkeen menin lääkärille. Sain todella vahvat lääkkeet, mutta kipu ei tuntunut loppuvan, heti kun lääkkeiden vaikutus laimeni oli se taas läsnä. Kävin myöhemmin myös neurologilla ja söin yhteensä kuutta eri lääkettä kipuun.
Tänään oli mun eka työpäivä pitkän poissaolon jälkeen ja tuntui ihanalta nähdä taas kaikki työkaverit ja päästä tekemään rakastamaansa työtä. Olin ollut lauantain ja sunnuntain jo täysin ilman lääkkeitä ja toivon nyt, että kipu pysyy poissa, tai ainakin saan migreenin kuriin nyt uusilla lääkkeillä heti, jos sitä ilmenee. Sairauslomalla ehdin ajatella kaikenlaista, etenkin kun pääkivussa tietokoneen, kännykän, television yms. katsominen oli mahdotonta pahenevan kivun takia. On hassua, miten joistain asioista tuntuu olevan ikuisuus, kuten vaikka työpäivistä tai viime salikerrasta, vaikka todellisuudessa välissä ei ole ollut kahta viikkoakaan. Tänään en tohtinut mennä heti työpäivän jälkeen treenaamaan, koska haluan ottaa rauhassa tämän "arkeen paluun" kanssa. Huomenna on onneksi vapaapäivä, joten sali odottaa.
Onko teissä migreeniä sairastavia?

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella ikävältä, että oot joutunut kärsimään migreenistä! Muista, että terveys on kuitenkin tärkeä ja blogista voi pitää taukoa. Tsemppiä paljon ja toivottavasti päänsärky ei vaivaa enää <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Vilhelmiina❤️ Nimenomaan pitäisi aina muistaa laittaa oma terveys ykköseksi töiden, blogin ja ihan kaiken suhteen (:

      Poista
  2. Oivoi, kuulostaa tosi kurjalta tuo ja voin vaa kuvitella miten mielikuvitus on lähtenyt liikkeelle, kun ei ole voinut tehdä mitää :/ Onneksi sun olo alkaa olla nyt parempi ja toivotaan, että migreeni pysyisi nyt poissa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis todellakin mielikuvitus on laukannut, kun välillä oon vaan tunteja tuijotellut seiniä vielä vahvoissa lääkkeissä! Mutta toivotaan tosiaan että nyt ollaan voiton puolella (: ❤️

      Poista
  3. Täällä yksi migreenikko ! Ihan jäätäviä miggejä on, sahalaidat, kipu, puheen puuroutuminen ja toinen puoli menee tunnottomaksi sekä oksentelua aina kun on migge :( oon kokenut parhaimmaksi avuksi gluteenittomuuden sekä venyttelyn :) aina ku se tulee päällensä niin pelkää että kuolee, sitten toivoo että kuolee ja lopuks pelkää ettei kuolekkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ikävä kuulla sunkin kärsivän migreenistä! Tai toisaalta luo aina helpotusta, kun on "kohtalontovereita" mutta samalla tätä vaivaa ei toivoisi kellekkään ): Tuo sun viimeisin lause oli kyllä kaikessa karuudessaan aivan totta!

      Poista