8/02/2016

All things classy (and new)




Paita - Mango / Farkut - Mango / Laukku - Louis Vuitton / Kengät - Aleksi13 / Korut - Guess & GinaTricot

Tänään suuntasin töiden jälkeen treffamaan Sofiaa ja olikin rentouttavaa käydä kahvittelemassa ulkona ihan arki-iltana. Jyväskylässä oli tänään sangen myrskyinen sää (meiltä mm. meni sähköt töistä ukkosen vuoksi), mutta kuin tilauksesta taivas selkeni hieman ja saatiin ikuistettua päivän look. Harvinaisesti tässä asussa on kelloa lukuunottamatta kaikki uutta - ja ihanaa Viimeisen parin vuoden sisällä koen "vakiinnuttaneeni" oman tyylini klassiseksi, mikä on lompakon kannalta hyvä juttu. Kun vaatekaapista löytyy yhtenäisiä klassikoita, on asujen luominen helppoa ja jokaista vaatetta tulee käytettyä pitkään - toisin kuin täysin trendivillitysten mukana liikkuessa. Tämäkin asu on mun mielestä elementeiltään tosi perinteinen, siniset farkut ja valkoinen t-paita, voiko tällä yhdistelmällä ikinä mennä pieleen? Oon viihtynyt tässä lookissa nyt monena päivänä ja vitsit kuinka mukava tuo t-paita on päällä, maailman pehmein nimittäin! Ja muistatteko, kun alkukesästä haaveilin naisellisemmista kesäkengistä tennareiden rinnalle. Yllä näette löydökseni, jotka ovat jo osoittaneet oivallisuutensa jopa 12 tunnin shoppailureissulla. Ainut mitä tässä asussa olisin halunnut muuttaa on työpäivän riuduttama naama ja hiukset - mutta koska pidän tästä muuten ihan täysillä ja tämä on ihan mun näköinen niin annetaan olla.
Miltä t-paita ja farkut-look teistä näyttää?

8 kommenttia:

  1. Voi jos mä näyttäisin noin hyvältä työpäivän jälkeen haha :D Tosi kivoja asukuvia!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiva kuulla että kiireinen päivä ei loista olemuksessa :D Mahtavaa kuulla että sä tykkäsit :)

      Poista
  2. En kestä tätä sun kauneutta ja nuo hiukset! Et näytä yhtään siltä, että olisit ollut töissä riutumassa<3 :D Sekä hei, ihastelin näitä kuvissa näkyviä kenkiä jo Instagramissa, tosi nätit! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen sulle ❤️ :) Nuo kengät oli kyllä huippulöytö ja menee varmasti vielä monta kesää simppelin ulkonäkönsä vuoksi!

      Poista
  3. Ihana simppeli ja tyylikäs asu! Ja näyttää viel niin mukavalta päällä *_* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Saga❤️ :) Yksi tän asun plussia oli kyllä myös juuri mukavuus!

      Poista