8/28/2016

In a jumpsuit



Haalari - Nümph / Kengät - Vagabond / Laukku - Michael Kors / Vyö - 2nd hand
Vaikka tänään on kuulunut monenlaisia fiilistä alentavia uutisia (mm. Särkänniemen delfiineihin liittyen) palataan vielä eiliseen ja iloisiin tunnelmiin Heti töiden jälkeen kiiruhdin laittautumaan, sillä illalla oli luvassa ystävän valmistujaisjuhlat! Olin jo jokinaika sitten suunnitellut pukevani kyseisiin kekkereihin tuon haalarin, joka mulla oli omissa valmistujaisissa ja kun lauantaille sattui kunnon myrskysää, ajatus koko vartalon peittävästä ja huolettomasta vaatteesta tuntui entistäkin houkuttelevammalta. Kokonaisuuden halusin pitää yksinkertaisena, sillä mielestäni haalari on jo itsessään näyttävä vaate, mutta samaan aikaan ihanan rento - vitsit odotan jo seuraavaa tilaisuutta pukea tuon päälleni.
Mitä näihin kuviin tulee, mielestäni poikaystävä onnistui räpsimisessä todella hyvin, ottaen huomioon sen, että tuulen voimakkuus oli näitä taltioidessa varmaankin jossakin pienen tornaadon asteikolla. Jokatoisessa ruudussa hiukset pöllysivätkin pitkin naamaa. Myrskysäästä huolimatta itse juhlat olivat todella hauskat Oon ehdottomasti sitä mieltä, että kaikenlaisia kekkereitä saisi järjestää syksyisin enemmän - pimeät ja kylmät syysillat eivät tunnu lainkaan masentavilta uusien ja vanhojen tuttavien kokoontuessa yhteen.

Miten teihin iskee tälläinen haalari-look?

4 kommenttia:

  1. heii uusi lukija täällä päin :) tosi ihana tuo haalari, sopii sulle super hyvin!♥ toi on kyllä aivan totta, ois kyllä piristävää jos tulisi tuttujen kanssa vietettyä syksyllä enemmän aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa seurailemaan❤️ Mahtava kuulla, että tää look iskee suhun :) meidän täytyy ottaa itsekin tavoitteeksi järjestää jotkin syysjuhlat !

      Poista
  2. aivan ihana tuo haalari! Käy sulle kyllä kivasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan näyttävä vaate ja materiaalinsa ansiosta sopii ihan juhliinkin :)

      Poista