2/05/2017

January Ig Stories

Ihanaa sunnuntaita Helmikuu on lähtenyt kuin hujauksessa käyntiin, mutta haluan taas blogin puolella palata vielä hieman vuoden ensimmäiseen kuuhun. Mitenkäs muutenkaan, kuin tammikuun Instagram Stories-näpsyjen muodossa hahah! 
①Tammikuun pakkaskelejä varten sain ihanan yllätyksen - pitkät ja värikkäät villasukat ②Kiitokinkkua on myös tarvinnut välillä pukea, kun mittari kohosi välillä jo ihan tuntuviin lukemiin. Harmittavan kynsivaivan vuoksi karvakaveri on myös joutunut ulkoilemaan inhoamansa "kengän" kanssa ③Tammikuun alussa hankin ryhdinmuistuttajan, josta teinkin ihan oman postauksen
①Ihan kuun alussa tuli kierrettyä hieman aleostoksilla ja mukaan tarttui mm. elämäni ensimmäiset boyfriend/mommyjeansit ②Tammikuussa mulla oli kerran 4 päivä vapaat (jonka jälkeen sitten 7pv työputki..) ja silloin suuntasin Seinäjoelle poikaystävän luokse. Me aloitettiin Harry Potter-putki katsomalla ykkösleffa ja myöhemmin tammikuussa katsottiin Jyväkylässä myös kakkonen. Tarkoituksena on siis käydä kaikki lävitse! Ihan järjettömänä potterfanina en malttaisi odottaa, että päästään taas seuraavan osan kimppuun - näihin leffoihin ja kirjoihin ei vaan koskaan kyllästy vai mitä? ③Seinäjoen visiitillä treffasin myös ihania ex-työkamuja ja päädyttiin Rossoon syömään! En ollut itse käynyt kyseisessä raflassa varmaan 10 vuoteen, mutta yllätyin kyllä positiivisesti. Gluteeniton pizza oli aivan tajuttoman hyvää NAM 
①Raipen kanssa ollaan otettu kaikki ilo irti talvikeleistä! ②Tammikuussa hullaannuttiin poikaystävän kanssa itse tehdystä rapucaesar-salaatista, jota väsättiinkin moneen otteeseen ③Yhtenä sunnuntaina suunnattiin uimahallille heti sen auettua - loskaisella ilmalla sisätiloissa liikkuminen vain houkuttaa enemmän!
①Välillä mua kyllästyttää pitkä tukka sen laittamisen vuoksi - tuntuu että oon 90% päivistä vaan hiukset ponnarilla. Nyt keksin kuitenkin itseä miellyttävän kampauksen, jossa auki olevaa tukkaa on niin vähän, että sen kihartaminen on nopeaa ja niimpä look on heti jotenkin huolitellumpi ja laitetumpi ②Meidän työpaikan viereisestä kahvilasta löyty myös mun ruokavalioon sopivia Runebergintorttuja, jollaiset nappasin mukaan ystävän luokse kahvitreffeille suunnatessa  ③Mikä onkaan parempaa kuin työpäivän ja lämpimän suihkun jälkeen istahtaa lueskelemaan uutta lehteä kylpytakkiin kääriytyneenä?

Toivottavasti teidän helmikuut on startanneet mukavissa merkeissä 

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus, siitä jotenkin tuli hyvä mieli! Tosi ihana banneri kans blogillas, ihanan valoisa :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tykkäsit :) ja voi kiitos! Ite oon tässä pohtinut että banneri pitäisi päivittää :D

      Poista