10/27/2009

Tähtitieteellisyys johtaa toivorikkauteen

Olenpa ollut taaaaaas kamalan laiska kirjoittaja ! Moneen otteeseen olen jo kirjautunut sisään tänne Blogspottiin ja vähän miettinytkin mistä kirjoitella, mutta jotenkin on aina käynyt niin, että olen ajautunut jonkin muun puuhan ääreen tai vaihtoehtoisesti katsahtanut kelloon ja hoksannut olevani melkein myöhässä jostakin.
Tämä on kamalaa, kun kaikkia kerrottavia juttuja kertyy niin hirveästi, että en kykene enää muistamaan niistä jokaista ja niimpä joitakin hyviä(kin) jää kokonaan kertomatta!

Ajattelin nyt aloittaa kertomalla hyvät uutiset: sain juuri äskön sen äikän muistikirjan Populäärimusiikkia Vittulajänkältä-teoksesta valmiiksi. En mene takuuseen siitä, miten hyvät arvostelut tuolla yhdessä illassa kasaan kyhätyllä räpellyksellä (jonka pohjana on vain puoliksi luettu kirja ..) voi oikein saada, mutta loppujen lopuksi en ole asiasta edes kovin kiinnostunut. Olen ylpeä siitä, että sain tuon valmiiksi ennen deadlineä.
Toisaalta se, että huomasin jälleen kykeneväni tuottamaan monta A4:sta jossei ihan asiaan paneutuvaa niin ainakin sinne päin olevaa tekstiä yhdessä illassa on myös huono juttu. Nyt jätän luultavasti seuraavankin vastaavan projektin viimeiseen iltaan.

Tänään oli tähtitieteenkurssin eka kokoontuminen. Minä ja Vilma innostuttiin, kun kultiin, että tolla kurssilla ei ole minkään näköistä koetta ja niitä tunteja on aina vähän silloin kun sovitaan, joten menimme paikalle ja vietimme iltapäivän (klo: 15.00-16.40.............) kuunnellen jorinoita siitä miten jotakin halvatun taivaankansikarttaa kuuluu katsoa, jotta kaikki tähtikuviot näkyvät oikein ja kuinka voimme halutessamme rekisteröityä jollekkin hämärälle sivustolle, josta voi kotipaikkansa koordinaatit kenttiin näpyteltyään tarkastaa, milloin jonkin saakelin satelliitin heijastus on nähtävissä taivaalla.
Toisinsanoen: keksin ainakin 3409589 tapaa jolla tuon ajan olisi voinut käyttää järkevämmin. Mutta, koulu on meidän työ ja meidän työhömme kuuluu näköjään myös .... jos jonkinlaista tähtitaivaantutkailutiedettä.Antsu oli täällä taas viikonloppuna (♥) ja sen kunniaksi leivoin yhden ihan tajuttoman ihanan ruotsalaisen suklaakakun, jonka resepti on vähän niinkuin salaisuus (;
Voin kuitenkin paljastaa, että helppoa sen tekeminen ei ole. Se epäonnistuu erittäin helposti (nim. kokemusta on) ja erityisesti paistovaiheessa täytyy olla tarkkana, sillä kakun täytyy olla uunissa tarkalleen 17 minuuttia, muutoin se ei ota onnistuakseen.
Tässä kuva muuan täydellisestä kappaleesta, joka katosi meillä parempiin suihin sangen vikkelään:Vaikka en kerennytkään nukkumaan viikonlopun aikana varmaan yhtäkään lukuisista univelkatunneistani pois, se ei haitannut, sillä sain viettää sen verran mainiot 2 vapaapäivää!
Ostin muuten viikonloppuna uuden laukun, semmoisen mustan (teko)nahkaisen ja hirmuisen suuren, jollaisesta olen unelmoinut jo pitkän aikaa. Sopiva yksilö käveli vastaan kuitenkin vasta nyt. Voisinpa vaikka napata siitä kuvan vähän myöhemmin, nyt en taida jaksaa etsiä kameraa ihan vain sitä varten.

Lakkasin taas sunnuntaina kynnet ja sain muuan hyvän idean: ajattelin tehdä manikyyriteippejä hyödyntäen sellaiset kynnet joiden pääväri on pinkki ja sitten se kärkiosa, joka normaalisti manikyyrissä tehdään valkoiseksi on päällystetty semmoisella kimallelakalla.
Onnistuin oikeastaan paremmin kuin odotin. Pohjalakka ei ollut kyllä vielä tarpeeksi kuivunut, kun laitoin teipit ja sen tähden jouduin paikkailemaan vähäsen napattuani ne ja samalla myös osan pinkkiä pohjaväriä pois siinä samalla. Onneksi hyvä päällyslakka kuitenkin tasoitti tilannetta sen verran hyvin, että näiden kanssa kehtaa ihmisten ilmoilla näyttäytyä :3
Kuvassa nuo kärjen glitterit eivät oikeastaan näy kauhean hyvin mutta .... no voitte kuvitella, että nuo on semmoiset tosi hienot <;
Lakkoina siis:
Maybelline Colorama : Glossy
Lumene Natural Code : Go Glittery
Rimmel: Super Wear (kirkas päällyslakka)
Lisäksi alla yksi kerros aikaisemmin esittelemääni kynnenkovettajaa.



Tjaa-a kello onkin jo sen verran, että on aika kaivautua kerälle peiton alle ja avata telkkari kanavalta 6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti