1/23/2010

Joskus kojoottejakin surettaa

Heräät sopivasti klo. 11:sta maissa, lämpötila ulkona -25 astetta ja sää maailman kaunein ♥
Talvitalvitalvitalvitalvi ja lauantaiaamut. Big love !

Miksi välillä on niin vaikeaa? Miksei aina vain tiedä mikä on oikein ja mikä väärin. Miksi miksi on miksi eikä siksi?
Onneksi tästä illasta tulee luultavasti niin mukava, että unohdan hetkeksi ajattelun. Toivon mukaan herään huomenna kaikki kortit käännettyinä ja tiedän mitä tehdä. Kaiken suhteen. Nukkuessa saa kuulemma vastaukset kaikkiin murheisiin - harmi vain ettei vastauksia muista enää herätessään.

Pitäisi tehdä ensivuoden esivalinnat. Eli siis, mitä kursseja aikoo ensi vuonna käydä. Voin kertoa olevani lievästi sanottuna kusessa niiden kanssa. Mulla ei ole a) harmainta aavistuskaan mitä aion kirjoittaa, mikä johtaa kohtaan b) en osaa ollenkaan miettiä millä tahdilla mun pitää mitäkin kursseja valita ja c) miten voin miettiä mitään tahteja, kun en edes tiedä aineita?

Välillä on pakko kirjottaa tämmösiä liibalaaba-angsti-postauksia. Ainakin olen nyt purkanut mieltäni ja voin unohtaa kaiken hetkeksi. Hyppään bussiin 19:15 ja miittaan Natsan videovuokraamon lämmössä. Toivottavasti kaikki Tappajahait kuuluvat Makuunin tarjontaan!


4 kommenttia:

  1. "miittaan Natsan videovuokraamon lämmössä. Toivottavasti kaikki Tappajahait kuuluvat Makuunin tarjontaan!" ei onnannu. ei ollu lämmintä eikä ollu tappajahaita :D t. natsaonparas

    VastaaPoista
  2. Ei onnannu ei )=)=)=
    Mut onneks saatiin ne Jewsit lopulta ja lisäks se yks håttispoitsuki ;-----------D KUOLENNAURUUN

    t. natsaonihanokei

    VastaaPoista
  3. Ainii se oli Jaws aalla eikä eellä ;D

    VastaaPoista