1/06/2010

Lumileopardimainen lomanlopetus

 Ihan alkuun koko uudenvuoden kiistatta taiteellisin kuva (krhmn.. )
 
Mun vuosi 2010 on alkanut suhteellisen mainioissa merkeissä. Ihan eka juttu, joka tapahtui oikeastaan heti klo: 00:01 tämän vuoden puolella oli se, että mun VUODEN kestänyt karkkilakko loppui ♥ Sanat ei riitä kuvailemaan sitä autuuden tunnetta, kun ekaa kertaa vuoteen sain taas syödä suklaata omnomnmonomnom.
Nyt täytyy kyllä oikeasti alkaa pitämään kiinni tyyliin joistain lapsuuden karkkipäivä-systeemeistä, koska muuten paisun kuin pullataikina nyt, kun suklaa ja muut karkit on taas mukana kuvioissa.

 Heti uv:n jälkeen lähdin Kuopioon, jossa hengailin viikonlopun ajautuen myös eriskummallisille teille = jääkiekko peliin wtf? Okei olen käynyt kerran aijemminkin kattomassa livenä SM-liigaa, mutta ei se loppujen lopuksi kovin hohdokasta ollut (telkkarista näkee kaukalon tapahtumat n. 45949 kertaa paremmin ja lisäksi ne kaikki hidastukset ymsyms.) ! Niinpä en olisi uskonut löytäväni itseäni lauantai-iltana Kalpan pelistä, seisomakatsomon lähestulkoon alimmalle riville ahtautuneena. Mutta niin vain kävi !
Kerrottakoon kuitenkin, että ilman Antsun tarmokasta painostusta olisin pysynyt visusti poissa jäähallilta. Mutta pitäähän sitä nyt toveria välillä miellyttää ja maksaa 10€ moisesta ... kokemuksesta.

Iltaan mahtui (onneksi) myös muunlaista viihdettä mm. leffa, sikana mässyä (mm. 7 euron säkillinen karkkeja....) ja hyvää seuraa ♥ Me katottiin Fighting , joka yllätti positiivisesti. Vähän semmoinen aivotlomalle-leffahan se oli, mutta sopii juuri sellaisiin tilanteisiin, kun ei vain jaksa ajatella.
Meidän ilta venyi vähän pitkäksi (eheheh 2 aikaan päästiin vasta kotiin - taisiis takas Antsulle), joten voin kertoa siitä aamuisesta väsymyksestä, kun piti keretä 10:30 Kuopion linja-autoasemalta starttaavaan bussiin.
Onneksi mulla on kuitenkin niin hyvät unenlahjat, että esim. bussissa nukkuminen onnistuu vallan mainiosti.

Sunnuntain pyörin vaan kotona ja tein mm. uudet kynnet, joista en kuitenkaan kerennyt saada kuvaa ennen kuin ne meni jo ihan piloille. Ne oli kuitenkin semmoset siistit turkoosit, joissa oli myös vähän glitteriä (yllätys yllätys) ja semmosia 3Dtarratähtiä. Lakkat pysyi hyvin, mutta ne tähdet oli tosiaankin kolmedee ja sen verran kohokuvioita, että irtosivat mikä mihinkin laukun hihnaan tai meikkipussiin. Ensi kerralla täytyy laittaa päälle vielä ylimääräiset 5 kerrosta päällyslakkaa, jospa ne sitten vaikka pysyisivät.


Maanantaiaamuna (nimenomaan aamuna - heräsin klo 4:45)  lähdettiin Vilman kanssa Helsinkiin vähän niinku semmoiselle shoppailureissulle loman loppumisen kunniaksi. Me yövyttiin Vantaalla, joten mun tuli samalla nähtyä aika monia pk-seudun uusia kulmia! Mm. Myyrmannin kauppakeskus näytti ihan eriltä irl kuin niissä pommikuvissa (hassua?)!
Koska säästän sormiani (ja arvatekin myös teidän silmiä) en jaksa selittää ihan kaikkea mitä me niiden parin päivän aikana touhuttiin. Mutta tässäpä muutama kuva kuitenkin (klikkaamalla suurempi versio) ;


Hassua - tai enemmänkin harmillista - miten en voi näyttää normaalilta yhdessäkään noista ton reissun kuvista.
Yläreunasta voitte bongata seinästä läpi syöksyneen junan josta kävin nappaamassa kuvan, kuten myös sadat muut ihmiset sillä samaisella hetkellä (ette tiedä miten paljon tolla onnettomuuspaikalla oli tungosta ..)

Koska kyseessä oli tosiaankin pääasiassa shoppailupainotteinen reissu, lienee myös aiheellista esitellä vähän kamppeitä mitä ostin !



1. Uudet superkivat kengät, joiden kanssa kävi onnekas sattuma. Ne oli jo valmiiksi halvat (kokoa 35 elikkäs juniorkoon kengät ja siksi myös halvat), mutta kassalla Stadiumin myyjä vielä äimäsi jotain ja miinusti hinnasta puolet, vaikkei siellä todellakaan ollut mitään -50% tarjouksia, vaikka käytiin vielä kassalta selvittyämme asia tarkistamassa. Maksoin siis noista ihanuuksista vain 14,50€
2. Maailman mukavimmat farkkulegginsit! Mulla on noita jo ennestään yhdet, jotka on kuitenkin loman aikana tulleet tiensä päähän (2 reikää ja värit haalistuneet ehkä puolella) ja olin jo vähän hätää kärsimässä, kun Jyväskylässä ei ollut enää missään sopivan pieniä kokojan jäljellä. Mutta onneksi Myyrmannin KappAhl pelasti ♥
3. Uusi meikkipussi ! Vanhassa ei ollut oikeastaan mitään vikaa, mutta olen halunnut uutta jo pitkään. Nimenomaan tommosta Marimekon alunperin vissiin kukkaroksi suunniteltua pussukkaa, jollainen mulla on myös penaalina. Ainut vaan, että mun piti vähän karsia mm. luomivärejä että kaikki mahtui tonne ...
4. Kynsilakkaaaaaaaa ;DDD Vissiin 24. kappale eheheh. Mutta toi oli niin söpön väristä, että en voinut vastustaa kiusausta.
5. Juna- ja bussilippuja, jotka oli tietenkin pakko ottaa kuvaan mukaan. Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne on muuten n. miljoona kertaa halvempaa kuin Jyväskylän mur.
6. Leffalippukokoelman lippu nro 44. elokuvasta Pientä säätöä , joka oli kaikessa komediamaisuudessaan aivan tolkuttoman kiva ja hyväntuulinen !


Vielä pari kuvaa noista kengistä, jotka auttavat ymmärtämään miksi ihastuin niihin niin kovin:


 



Lisäksi ostin myös Atelle pipon (tiedätte varmasti niitä Sveamassapipoja?) ja rutosti ruokaa (mm. tiistaina haettiin kiinalaista ♥) ja koko reissusta selvisin semmoisella satasen rahamenekillä n___n

Asuin joskus lapsena Helsingissä, mutta täytyy sanoa, että nyt vähän pienempiin kuvioihin tottuneena en muuttaisi sinne enää mistään hinnasta! Kaikkein eniten mua ehkä ärsyttää se, että koska siellä asuu niin pirusti ihmisiä on kaiken näköisiä tyyppejä vähintään 2. Kaikki sekoittuu semmoiseksi yhdeksi massaksi ja joukosta ei jää ikinä mieleen oikeastaan yhtään ketään. Voihan se toki olla, että jos siellä asuisi tai pyörisi yhtään enemmän, niin mielipide olisi vähän toinen.
Lisäksi kiinnitin huomiota sellaiseen pikkuseikkaan, että pääkaupunkiseudulla lienee tavatonta kiittää kuskia bussista poistuessa. Mulle se on tullut niin tavaksi, että "kiitti" tulee suusta jo ihan luonnostaan ulos astuessa. Vaikkei sitä kiitosta aina ihan ajatuksen kanssa sanotakkaan, on kuskista varmaan kuitenkin kiva saada päivät pääkseen samoja reittejä kierrellessään ainakin välillä vähän kiitosta asiakkailta.

Aaaööää joo tein muuten tänään taas kynnet kun oli pakko päästä testaamaan tota lakkaa:



☆ Lumene Natural Code sävy 6 Stand Out (pohjaväri - rrrrrakastan ♥)
☆ Rimmel Super Wear (päällyslakka)
☆ 3D-kynsitarroja
Aika yksinkertaset peruskynnet, mutta en jaksanut keskittyä mihinkään haastavampaan, kun Jonna oli meillä :------) Ja lisäksi tahdoin että toi uusi lakka pääsee kunnolla oikeuksiinsa!
Ennen lakkausta laitoin kynsinauhoihin Antsulta joululahjaksi saatua Mavalan kynsinauhaöljyä, jonka oon lyhyessä ajassa huomannut oikeasti auttavan! Ihanan pehmeät ja siistit kynnenvierustat n___n

 Huomenna kouluun MITÄ? Onneksi mulla on neljän palkin jakso ( jo kolmas perättäin eheheh), joten kamalan raskaaksi homma ei vissiin voi käydä. Matikka (......), ruotsi, uskonto ja maantieto odottavat mua. Onneksi huomenna on vain neljä tuntia ja samoin perjantaina.
Koulun jälkeen voisi huomenna kai käydä ostamassa kirjatkin ja bussikorttikin pitää ladata. Taidampa melkein laittaa kännykkään muistutuksen.

Koska herään huomenna kellon soidessa iloisesti 6:15 olisi tässä vaiheessa lienee viisainta vetäytyä yöpuulle.
Kattellaan taas kuinka monta viikkoa kuluu, ennen kuin pääsen takaisin normaaliin rytmiin. Aamun puolelle valvominen ja vähintään puoleen päivään asti nukkuminen ovat juurtuneet yllättävän tehokkaasti tavoiksi asti näinkin lyhyen loman aikana.
C u ♥

2 kommenttia:

  1. bäyväyäyyäyäyäyää pelit parasta mitä tiiän (= ja tv.n ääressä ei oo sitä tunnelmaa kun se maali tulee ja kaikki vaan hyppii ja huutaa onnessaan <3 ah mun elämä.
    mutniin ilta oli kyllä loistava! leffa, herrrrkut ja seura <3 kitooos.
    p.s ihan törkeen kivat noi kengät, toi sivu vetskari söpö !

    VastaaPoista
  2. =D=DD=D oot niin Kalpa-fani henkeen ja vereen ;D
    Hihhihi, mäki raksaan noit kenkii ♥

    VastaaPoista