1/26/2010

Särjillä on punaiset silmät

Tänään olen ollut sangen tyytyväinen itseeni!
Minä mm:
Tein esivalinnat ( - tulin siihen tulokseen että kirjoitan 7 ainetta, kaksi kolmosen syksyllä ja viisi keväällä mitäää ..)
Hain pankista jotain äidin rahoja ( vaikka hirvitti kantaa montaa sataa euroa käteistä lompakossa )
Lähdin iskän mukaan Giganttiin ostamaan uutta rikkaimuria
Kirjoitin ruotsin aineen 2 päivää liian aikaisin
Tein kolme neljästä matikan läksystä !!! ( okei kaikkien vastaus on väärin, mutta sain kuitenkin laskettua niitä ja luultavasti töpeksin vain tyyliin siirtäessäni lukuja paperilta laskimeen)
Kokkasin köyhiä ritareita Aten kanssa ♥

Noi kaksi viimeistä Viimenen kohta todistaa, ettei ihmeiden aika ole ohi. Me ei nimittäin nykyään tehdä Aten kanssa oikein mitään yhdessä - paitsi riidellään tietenkin. Tänään me todettiin kuitenkin ruualla, että molempien tekee mieli köyhiä ritareita ja niimpä ostin pullapitkon Cittarilta samalla reissulla, kun kävin iskän kanssa Gigantissa.
Ja sitten me ryhdyttiin Aten kanssa tuumasta toimeen !

Voi juku, en muistanutkaan miten hyviä noi on ♥
Joskus pidän itseäni ihan hyvänä kuvaajana, mutta sitten Atte tarttuu kameraan ("No helkkari miten tää menee edes päälle?!?") ja napsii musta tälläisiä tyrmäävän upeita otoksia:



:-------------------------------------------------)

Sain noista pankista haetuista rahamääristä ittelleni vähäsen, palkaksi siitä vaivasta jonka näin kun kävin siellä jonottelemassa. Mulla oli hyppyä tänään 4 tuntia ja kappas keppanaa, kaikki ne rahat kului sen siliän tien, vaikka vietinkin keskustassa vain sen ajan mikä kului kotiin vievän bussin odotteluun. En kestä itseäni ! Mun on pakko alottaa joku säästökuuri tai joku.

Ehhw - ostin Ginasta tommosen superkivat sormukset, joita oon kattonu jo aikaisemmin, joten ei ollut edes mikään heräteostos ("riippuvuuksista kärsivät henkilöt koettavat usein perustella tarpeensa jotenkin"):

Tossa on siis ne kaikki 4 sormusta yhdessä sormessa. Tommonen wnb usko-toivo-rakkaus-koru, jossa risti on vain korvattu tommosella helmellä ja sitten mukana on myös yksi ihan pelkkä hopeinen rengas ilman mitään kuviota. Musta on kiva, kun noita kaikkia voi pitää yksitellen tai sitten yhdistellä miten haluaa. Totesin tosin, että maksimissaan kolmen pitäminen samassa sormessa onnistuu järkevästi.

Tein taas eilen kynnet, vaikka edelliset olikin vielä yllättävän hyvässä hapessa, mutta halusin vain kokeilla tota uutta päällyslakkaa.
 
 Imo ehkä vähän tylsät ja mullahan oli tommoset aika samanlaiset jouluna. En kuitenkaan jaksanut eilen 8-16 kestäneen koulupäivän päätteeksi alkaa näperrellä mitään überhienoa ja ylimalkaista tarkuutta vaativaa.
Lakat:
☆ Lumene Quick & Chic sävy 8 Angel Touch (pohjaväri)
☆ Trind Quick Dry (päällyslakka)
Toi Trindin lakka on siis myös tossa kuvassa. Voin kertoa, että toi tulee tuleivaisuudessa luultavasti pelastamaan mun päivän jos toisenkin! Ensin vain normilakkakerros kynteen, sitten heti päälle tota ja tadaa, menee korkeintaan 5 min niin kynnet kestää jo tökkimistä. Ah, tähän loppuu tunteja kestäneet lakkausmaratonit ♥
.. Or i hope so.

Pakko vielä kertoa loppuun (kun tästä on vähän niin kuin tapa jo tullut), että kävin muuten sunnuntaina taas leffailemassa ! Sherlock Holmes ylitti odotukseni. Tosi veikeetä kuvailua ja koreet tehosteet. Plussaa siitä että jopa minä pysyin mukana juonessa, vaikka se paikoin etenikin aika nopsaan.

Nyt menen kyllä suihkuun ja koitan tänään käpertyä ajoissa sänkyyn n___n


2 kommenttia:

  1. Mitä aineita kirjotat? :)

    VastaaPoista
  2. Äikkä, matikka, enkku, ruotsi, yhteiskuntaoppi, historia ja psyka !
    Tosin sain tänään kuulla, että ainakin Rovaniemen oikikseen vaaditaan myös jokin tosi vieras kieli (jollaseks mulla kävis italia), mutta sen sijaan vain 1 reaali. Mun pitää tehä tutkimuksii siitä, että päteekö samat vaatimukset myös esim. hesassa. Koska jos niin on, niin sitten voin jättää pois vaikka hissan ja psykan kummatkin ja kirjottaa italian niiden tilalle ((=
    Sekavaa tämä elämä ♥

    VastaaPoista