8/03/2011

Kyllä nahka on luotava vähintään kerran vuodessa, tietää silmälasikäärme


Hejsan alla! Kuinka moni muistaa vielä miltä mun kännykkä takakuoren timantteineen näyttää par aikaa? Oikein, tältä:














Noi tarrat ja timantit on viettäneet laatuaikaa liimautuneena mun tähän astisen elämäni parhaimpaan kännykkään nyt jo vuoden päivät, kuten noista timantittomista aukoista saattaakin huomata.. Niin paljon, kun noista koristeluista tykkäsinkin oli aika antaa ton kapistuksen luoda nahkansa !















... Ja se oli muuten pitkä ja tuskainen tie




























Jostain kaiken ylemmässä kuvassa näkyvän setin alta paljastu ton näkönen kaljurotta. Täytyy sanoo, etten ees muistanu tota takakuoren Samsung-tekstiä eheheh :D Pettymyksen tuotti se, että yrityksistä huolimatta takakuori ei aennut, vaikka timantit päältä olikin riivitty pois. Meikäpoika ei kuitenkaan moista jäänyt murehtimaan, vaan tättärää:














.. Liimasin uudet timantti- ja helmiyksilöt päälle n__n Tällä hetkellä oon vielä ihan fiiliksissä tosta, paljolti uutuuden viehätyksen vuoksi, mutta veikkaan, että tuun kaipaa sen edellisen koristeluasetelman söpöyttä .. Miltäs teidän silmään näyttää tämä uusi kuosi?

Tänään alkoikin sitten mun tän kesän pisin lomarupeama, 5 päivän vapaus töistä, jonka aion viettää Pipe-festeillä Himoksella ! Foreca näyttäis tarjoovan krhm .. erittäin mielenkiintosta festarisäätä:













.. Täytyy sanoo, että kun katon tota lauantai-illan jäätävää vesipylvästä, en kadu hetkeekään sitä, että meidän lauma päätti majoittua hotelliin noitten kekkereitten ajaksi.
Tunnelmia meikäläisen ekalta festarireissulta siis luvassa mitä luultavimmin ensi kerralla !

XOXO

10 kommenttia:

  1. HEI ROTTA TOI ON PALJON PAREMPI TOI UUS TAKIS (;(;(;(; <3
    T. Bunister

    VastaaPoista
  2. Aivan täydellinen toi kuori! Ihana ! Ja äh oon niin kade tosta pipestä... :/

    VastaaPoista
  3. Ihana toi takakuori<3 Ootko maalaillu sitä tuolta alta jotenki?

    VastaaPoista
  4. hullun hieno toi sun uus disaini!!!!! sori vaan mutta paljon hienompi ku se eka :D

    VastaaPoista
  5. voi oot niin nätti tossa kuvassa ihanasti hiukset ja kivat vaatteet! ota siellä pipes paljon kuvia:) ja uus kuori fantastic!!!!
    ois kiva saada talopostausta tai jotain perhe tai kaveri tai jotain sun elämän ajalta 0-18 v :)

    VastaaPoista
  6. Anon1 aka Bun: En osaa päättää vieläkään mitä mieltä oon =DD

    Rapu: Thx ((= Ja Paipista kantsiki olla kade !

    Anon2: Kiitoksejaaa paljon (((: Ei ole maalattu mitenkään, muttasiis noiden timanttien alla oleva tarrapinta on kirkkaan sijaan pinkkiä!

    Nicsu: Tack så mycket !

    Anon3: Hihih kiitoksia sekä kehuista, että postausideoista, täytyy laittaa korvan taakse (:

    VastaaPoista
  7. hei mistä ostit noi uuet timantit ja paljon makso! ja laitoitko jokaisen timantin toho yksitellen vai oliks siinä valmiiks toi kuvio minkä sai vaan liimattua helposti ilman ylimäärästä näpräystä? :--D

    VastaaPoista
  8. Anon4: Jkl Forumissa on alimmassa kerroksessa semmonen mainio askarteluliike, mistä saa vaikka mitä kännykäntuunaus settii ((= Ja kyllä tuo on juurikin semmonen kokonainen limppi, minkä sitten lätkäsin tohon! Ainoostaan toi kameraukon alue vaati erillisnäpräystä ja irrallisten timanttien liimailua !

    VastaaPoista
  9. hei sori mut mist oot saanu noit timanttii tohon kännykkään? :D

    VastaaPoista
  10. vanukaspantteri: Kuten tossa aikaisemmassa kommentissa jo selitin niin Jkl Foorumista löytyy muuan mainio askarteluliike, josta nuo oon ryövänny (=

    VastaaPoista