8/30/2011

Päästäisen muisti on kovin lyhyt

Derveh ! Täällä kirjottelee - kuulumisten perusteella lukuisien muiden bloggareiden tavoin - syysflunssaan sairastunut yksilö. Oon koettanut juoda sikana kaikkee lämmintä ja syönyt varmaan kilokaupalla marjoja, mutta ei auta ei, tässä sitä ollaan nenäliina suunnilleen nokkaan teipattuna.
Mulla ei oikeestaan ole mitään kummempaa kerrottavaa ! Päivät on pyörineet lähinnä koulun ja kotona sitten kirjotuksiin lukemisen ympärillä. Oon kuitenkin edistynyt tuskastuttavan vähän, kohtalontovereita anyone?
Mukaan on mahtunut myös pari päivän mittaista reissua Tampereelle, josta ostossaldona oli aina-niin tarpeellisten-mutta-ah-niin-tylsien peruspaitojen lisäksi muutama uusi lempparisormus :
















Lisäksi väsäsin toissapäivänä vaihteeksi uudet kynnet:
Kyllä, liukuvärjäily on tällä hetkellä se the thing ! :D

Loppuun kysäisin vielä, onko kellään mitään erityisiä postaustoiveita, sillä nyt mulla olisi jotain mikä voisi motivoidakkin tekemään muutakin, kuin näitä lässynläämitäkuuluu-entryjä, nimittäin 100 postauksen raja ylittyi juuri !
XOXO

6 kommenttia:

  1. OISOIS! talo postaus, sitte jotain että vaikka lempi postaus esim siihen sisältyisi: lempi shampoo, kynsilakka, vaate, ruoka, kaveri, leipä, huone yms ! kaikkee tommosta :D sitten vaikkaaa teet sun elämän tarinan tai semmosen että synnyit nii siitä kuva sitte 1v 2v 3v 4v jne jne tai siihe malliin! jaja meikki postaus ois kiva! JA SULLA ON AINA HIUKSET HIENOSTI JOTENKI ERITYYLEJÄ MITEN SAAT NE KIVASTI NII VOISIT OPASTAA :d oho tulipa pitkä teksti..

    VastaaPoista
  2. Hei Essi myy mulle toi käärmesormus, ihan tajuttoman kuul! Ja millon voin tulla teille laitattamaan kynnet ;) Liukuvärjäys nappailee mulle melkein aina, on se vaan kivan näköinen :)
    Tee postaus jossa esittelet esim. sun perus hiustuotteet, yms rutiineja.

    VastaaPoista
  3. millasia meikkejä käytät niistä kkuvat, vaikka samalla meikkipostaus! jajaja sit semmone et kerrot KOKO sun päivän heräisit pesit hampaat söit meikkasit lähit kouluu meni kaverille ja jka jutusta kuva ei nyt tarvii ku peset hampaita mut ninku vaikka hammasharjasta:D you know!

    VastaaPoista
  4. TEE SUN PARHAISTA EUGENEISTA ( eukoista)ERIKOIS SPECIAL POSTAUS!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3 kamut on kivoi t. sun kamuboy bun
    ps. kanveesiki ois mukava aihe

    VastaaPoista
  5. OOO! Mistä kaupasta noi sormukset on? (:

    VastaaPoista
  6. Anon1: Kiiiiitos paljonpaljon ideoista (=

    Rapu: Hahah eipä taida tulla käärmessormuksesta kauppoja se on munkin uus lemppari =D Ja mainioo kuulla et liukuvärit näyttää hyvältä myös muiden silmiin (;

    Anon2: Teitsillekkin kiitos kaunis ideoista !

    Anon3 ELI BUN: ....harmi et ketään muuta ku sua ei ehkä kiinnosta. Eivaa tein teistä jo joskus talvella vähän niinku sen yhen postauksen, mut joo uutta vois harkita =D

    whittier: Käärmyli från GT, leopardikuvioitu BijouBrigitestä jaaa kordorikotka rantautui luokseni Glitterin maahantuomana (=

    VastaaPoista