8/18/2011

Kylmyys on kaukana, kun pikkulintu pörhistää höyhenensä

Mikä on koulu, jonne voit mennä pukeutuneena muovipussiin tai sanomalehteen, ilman että hävetä täytyy hetkeäkään? Se on Cynkkari
Jotkut saattaakin ehkä muistaa tän samaisen päivän viimevuodelta. Kyseessä on siis tutustumisen/yhteishengen parantamisen vuoksi järjestetty teemapäivä, jolloin jokaisella vuositasolla on oma pukukoodi. Ykköset pukeutuu vaaleanpunaiseen ja -sininseen vaatetukseen, kakkoset kääriytyvät parhaansa  mukaan muovipusseihin ja abit, eli meitsikin tänä vuonna, koettaa koostaa vaatekerrastonsa mahdollisimman suurilta osin sanomalehdestä!
Aloin tekemään tota pukua eilen ja kun aloitin, mulla ei ollut mitään hirveempää visioo siitä, mitä oikeestaan oon tekemässä. Hääräiltyäni tunteja sanomalehtiä tuhlaillen ja niitintä raiskaten syntyi tuo lehtimytty, jonka kanssa purjehdin menemään ympäri meidän koulua.
Nyt oikeestaan harmittaa, kun toi teemapäivä on ohi - viimeistä kertaa. Toi kun on aloittanut Cynkkarin ympärivuotisen tasaisen teemapäivä-syklin jokaisena vuonna. Oudoimmalta tuntuu se, että muistan vieläkin kuin eilisen, miten ykkösellä katsoin sanomalehteen pukeutuneita abeja huokaillen, kuinka kauan pitäisi venailla, ennen kuin itse pääsisi kääriytymään hesariin. Toisin kävi.

Loppuun vielä erilaisia tunnelmia, kynnet atm:
XOXO

2 kommenttia:

  1. Hei noi tollaset liukuvärikynnet on ihan unelmat <3 varsinki ne pinkit ! ja ahah, toi puku, mullaki on kuva siitä :DD pallo!

    VastaaPoista
  2. Rapu: Jep meitsikin on viimeaikoina tykästynyt noihin liukuvärjäilyihin, osittain siksi että ne on tosi nopeet tehdä =DD ! Ah toi puku oli kyllä lepponen, tosin musta on pelottavaa, kuinka päivän aikana kerkesin kiintyä siihen ..

    VastaaPoista