8/16/2011

Siilit virittelee jo talvipesiään, miksei mekin?!

Ciao o/ Mulla on menossa koulussa tositosi lössykkä jakso, vain 18 viikkontuntia, joten meikäläiseen ei ole kouluaiheinen masennus vielä kerennyt iskemään mitä ihmettelen suuresti. Vaikka tiiän, että nyt mun pitäisi lukea kahta kauheammin kirjotuksiin, kun aikaakin kerta on, ajattelin kuitenkin käyttää tämän illan väsäten teille niksinurkkaa, jolla jokasyksyistä opiskeluahdistusta saa hälvennettyä .. ainakin edes pikkusen !
1. Tuunaa kalenteri, tää on klassikko, kuin rituaali, jonka olen itsekkin suorittanut nyt kolmena syksynä peräkkäin. Koulusta saatavista ilmaiskalentereista kannattaa iloita ja sitten ilo vasta onkin ylimmillään, kun saat peitettyä järkyttävät rumat mainoskannet omilla surrealistisilla kananpääasetelmilla.
2. Piristä penaaliasi, okei saattaa kuulostaa lähinnä ala-asteelta tutulta toiminnalta, mutta mua toi dinosauruskumi on hymyilyttänyt nyt jo monena sellaisenakin aamuna, jolloin pulpetin ääreen kampeuduttuaan ei ole voinut muuta kuin ajatella miten paljon mainiompi vaihtoehto vuodevaatteisiin hirttäytyminen olisi ollut.
3. Palkitse itseäsi, syksyn ensimmäinen koulupäivä takana? Jaksoit tehdä läksyt melkein joka päivä tällä viikolla? Hymyilit opettajalle miltein koko tunnin ajan, vaikka samaan aikaan tunsit kuinka sisälläsi alkoi hiljalleen kuolla jotakin? Muista palkita itseäsi läpi syksyn ja mieluiten keväänkin tasaisin väliajoin. Palkkioksi kelpaa mikä tahansa, mikä tekee sinut iloiseksi. Omassa tapauksessani saatan vaikkapa sallia itselleni sormuskeräelmään uuden jäsenen ♥









4. Värjää ripset, kesän jälkeen ainakin meikäläinen nassu on suunnilleen siinä kuosissa, että meikiksi riittää valokynä, parin huiskauksellisen verran puuteria ja ripsiväri, mutta aamuisia toimia voi helpottaa ja ennen kaikkea nopeuttaa värjäämällä räpsyt niin, ettei ripsiväri joudukkaan enää näyttelemään sitä pelastavan enkelin roolia, joka aamuisin taikoo silmät esiin päästäsi. Tadaa, sormesi voi nyt löytää tiensä viiden minuutin torkkunapille ihan luvan kanssa ((:
5. Vielä on kesää jäljellä, tai vaikkei olisikaan, niin kesämuistoista ei koulun alun vuoksi tarvitse kuitenkaan täysin luopua. Erityisen epätoivoisina aamuina aamumuroihin hukuttautumiselta saattaa pelastaa tuoksu, joka muistuttaa kesästä. Mun suupielet on ainakin kääntyneet pakostikkin ylöspäin, kun oon vetänyt syvään väärään kurkkuun henkeen tota Juicy Couturen lempparituoksua, joka oli mukana monessa mainiossa menossa viime kesänä

Pysykää kovina ja näyttäkää syysmasennukselle kieltä sekä keskisormea, heti kun pääsette sen kanssa silmäkkäin !
XOXO

3 kommenttia:

  1. Noi siun kynnet on IHANAT <3 ja hei tuo juicy hajuvesi on käyny munki mielessä, en muista tuoksuttaneeni sitä :o tuun nuuhkii sua joku pv !;)

    VastaaPoista
  2. IHANAT KYNNET ♥!

    VastaaPoista
  3. Rapu: Kiiiidi ((= Joo hei voin suositella tota tuoksuu, vaikka olikin tosi hintava, niin en oo katunu ton ostoo ollenkaan ! Tuu toki tuoksuttelee joku päivä ((;

    Anon: Thx ((: !

    VastaaPoista