2/27/2012

Pian supikoira, siili ja kumppanit varmaan jo heräilevät

Terve! Luku(tai "luku")loma rullailee jo hyvää vauhtia varmaan pian puolessa välissä (ajantaju, minne olet kadonnut?) ja tervehtyneenä tuntuu vähän oudolta, kun päiville pitäisi keksiä kauheasti tekemistä turruttamaan lukemattomuudesta johtuvia omantunnontuskia tai vaihtoehtoisesti ihan oikeasti lukea. En oo varma sopiiko tää mulle, koska yhdyssanan "lukuloma" jälkimmäinen osa painottuu mun päässä jotenkin automaattisesti.

Ylempi (sarjassamme: typerännäköiset poset osa 498 esiintyvä) kuva euforisine hymyineen kertoo viimepäivien ilosista fiiliksistä. Yhtenä syypäänä moiseen täytyy mainita elinympäristön onnellinen havainnointi ja tulkinta siitä, että kevät on todella tulossa. Tässä 3 varmaa merkkiä siitä, että talvi alkaa pian taittua:
1. Kilpikonna löytyy köllöttelemästä aurinkolaikusta.
2. Kiinnostus kaikkeen kouluun liittyvään laskee absoluuttisen nollapisteenkin alapuolelle. Sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" on mun lemppareita tällähetkellä. Oon ainakin suunnitellu tota kirjotuksiin lukemista antaumuksella..
3. Kirkkaiden värien käyttö meikatessa ei tunnu enää itselle vittuilulta !!

Nukuin viimeyönä (tai oikeasti se oli tätä aamua) vain 3 tuntia, joten voisin painella hippulat vinkuen vällyjen väliin nyt. Kerron tarkemmin viime päivien (ja öiden) puuhailuista ehkä huomenna tai itseni tuntien ehkä vähän myöhemmin. Puspus kaikki!
XOXO

3 kommenttia:

  1. oih ihana essi huularipuna!!(: onko nuo hyviä ?? määki haluisin testata (:

    VastaaPoista
  2. Bun: Mää kyllä tykkään, koska toi on ihan niinku tussi jolla vaan värität sit huulet! Ja pysyy ihan hullun hyvin. Ainoo miinus on se, et koska toi on tosiaan ihan ku tussaissit pusuttimet niin ne jää tosi kuiviks, koska tuon alle ei saa laittaa mitään rasvaa ):

    Rapu: Pyhpah, mutta kiitos ja taidampa tietää yhden toisen kauniin siellä ruudun toisella puolella ((:

    VastaaPoista