2/28/2012

Saman lajin yksilöiden käyttäytyminen vaihtelee joskus hyvinkin paljon riippuen eri tekijöistä

Hei :3 Koska uskon, että myös lukiakuntaani kuuluu takuulla kirjoitusten kanssa painiskelevia yksilöitä - kohtalontoverit - tässä viimepäivinä hyväksi todettuja vinkkejä kuinka vältellä lukemista! Soveltuvat myös muiden tärkeiden ja pakollisten, mutta tylsien juttujen lykkäämiseen.
Ripsien värjäys, jeejee myös hyödyllistä puuhaa ja tarjoutuessasi pigmentoimaan myös huushollin muiden naispuolisten henkilöiden räpsyttimet tähän saa kulumaan kivasti aikaa.
Ruuanlaitto. Mitä tähän voi oikeastaan lisätä? 
Leffailu !! Käytiin äitin kanssa eilen katsomassa näköjään Hõrmõ (Härmä sen piti olla..) ja oli kyllä näkemisen arvoinen parituntinen. Jossei suomalaiset historiavibaset elokuvat yleensä iske, niin tätä voisin suositella ihan vain upeaksi pumpatun Mikko Leppilammen vuoksi hyrrr.
Jotkut riittävän kauan mun blogin lukijalistoilla pysytelleet (pus te ) ehkä muistaakin mun joskus kertoneen, kuinka säästän kaikki leffaliput ja sinitarraan kunkin noihin vaatekaapin oviin. Mikäli laskin oikein kokoelmaan kuuluu Härmä-lipun jälkeen nyt 79 yksilöä.
Laittautuminen vaikkei välttämättä olisi poistumassa kotoa koko päivä aikana. Myös hölmöt peiliposettelut kuuluvat asiaan olennaisesti. 
Mukalukeminen. Mun lemppari ehkä kaikista. Fabottelu ruotsiksi ja radio x3m:n kuuntelu ovat oivia keinoja joilla huijata itsensä luulemaan, että kyllä, aivoihini valuu takuulla tärkeää ruotsin sanastoa myös näin.

Käytettyään kaikkia yllämainittuja ja lukuisia muita keinoja (siivoaminen ei koskaan ole tuntunut niin mukavalta kuin viimepäivinä..) on joskus kuitenkin pakko tarttua koulukirjoihin muutenkin, kuin siirrellessä niitä pois näköpiiristä.
Parasta se on tehdä ihanassa seurassa. Vietettiin sunnuntaina parhaiden tytyjen kanssa Oscar-gaalailtaa, johon kuului alkuiltaan sijoittunut matikan puurtaminen. Kuvassa nähtävissä myös pizzarahat, tilattiin tosiaan sapuskaa ja katsottiin KOKO Oskarit alusta loppuun. Toi on musta yks niitä juttuja, joka kaikkien pitäis joskus tehhä, sillä ah se tunne, kun aamulla puoli kahdeksan aikaan lopulta kömmit nukkumaan sänkyyn, joka harvoin onnistuu olemaan yhtä vetovoimainen. 
Kattoiko joku muu gaalaa, kokonaan tai osittain? Kielteisesti vastaaville vinkki: kääntäkää tv illalla Neloselle, sieltä näyttäisi tulevan aikas napakka kooste kyseisten kekkereiden tapahtumista!

Nyt Jonna on tulossa tänne ja me luultavasti ainakin otetaan matikan kirjat esille, jou.
XOXO

6 kommenttia:

  1. Kyllä, katottiin kolmen kaverin kanssa Oscarit kokonaan (lue: minä valvoin ja kolme muuta nukahti jo OTRC:n jälkeen..)! :--D

    VastaaPoista
  2. vilma: Hahaha sussa on true gaalailia ainesta selvästi ! Hävetköön kolme muuta :DD

    VastaaPoista
  3. Multa jäi kyl oscarit kattomatta.. Mutta tuon Härmä leffan aattelin mennä huomenna katsomaan, innolla kyl ootan mimmonen leffa (eli leppilampi ;)) on!
    Tykkään Sun Blogista Essi!

    VastaaPoista
  4. Rebe: Jäit paljosta paitsi !!! Mut joo kannattaa käydä kattoo se Leppilam- siis leffa :DD Kiitsa ja mä tykkään susta ((:

    VastaaPoista
  5. Mikä on seksuaalinen suuntautumisesi? :)

    VastaaPoista
  6. Anon: No ainakin toistaiseksi on tullut ennemmin noita poikia kateltua (=(=(=

    VastaaPoista