3/04/2012

Jos punarinalla on kevättä rinnassa onkon se silloin kevätpunarinta?

Mororo! Minä ja tuo kuvassa näkyvä kuorellinen kaveri ollaan oltu pari viimepäivää taas vaihteeksi niiiin kevät fiiliksissä, että edes viimeöinen auton lukon kiinni jäätyminen ei oikeastaan edes pahemmin raivostuttanut! Etenkään, kun aamulla toi kivasti jo lämmittävä aurinko oli itsestään saanut kyseisen pirulaisen sulamaan.

Jatkuvasti lisääntyvää auringonvaloa hypetellessä on tullut tehtyä myös seuraavanlaisia ostoksia:
Ohut putkulahuivi, jonka neonkeltaista lajitoveria katselin jo aikaisemmin sillä silmällä. Kielsin kuitenkin itseäni nappaamasta sitä mukaan, sillä Ginan tuntien luvassa olisi vastaavanlaisiä yksilöitä vieläkin hurmaavammissa väreissä. Ja oikeaanhan oisuinkin - juuri ilmestyneen pinkin sävymuunnoksen jättäminen olisi ollut rikos kyseistä  väriä kohtaan.
Tätä riemun määrää, kun viimein saa taas alkaa käyttää aurinkolaseja näyttämättä typerältä (kyllä, kaikki te jotka käytätte arskoja kesät talvet, satoi tai paisto - myös sisästiloissa - näytätte poikkeuksetta aikalailla armottoman aivottomilta). Kirpparilla vastaan käveli yllä esittäytyvät pilottilasit ja vaikka toi malli ei mulle kaikkein parhaiten käykkään, päätin kartuttaa lasivarastoani noilla 3 euron hintalapulla varustetuilla yksilöillä sekä...
Pitkään metsästetyillä imagolaseilla, jotka niin ikään kotiutuivat kirpparilta 2 euron hintaan. Kertokaahan te mielipiteenne näistä vahvuuksettomista egoilulaseista - hot or not?
Harva homma on yhtä hauskaa, kuin päivän asun kyhäily uusien vaatekappaileiden tahi asusteiden ympärille. Tuntui tavattoman ihanalta verhota koipensa shortseilla taas kuukausia kestäneen pitkälahkeisen kauden jälkeen (..huolimatta siitä, että alle piti laittaa paksuimmat sukkahousut mitä kaapista löytyi).
Myös kynsi- ja ruokapuoli on ollut väri (ja maku) maailmassaan kevätinspiksen innoittamaa ah
Pian teen kuten kuvan Murmur ja painun peiton alle köllöttelemään - ainoana erona tosin se, että taidan ottaa muutaman ruotsin kirjan seurakseni ...

Antakaa kuulua itsestänne, te lisääntyneet ihanuudet !
XOXO

2 kommenttia:

  1. pitihän sitä klikata ittensä lukijaksi näin söpön blogin ja mielenkiintoisen kirjoittajan vuoksi! (-:

    imagolasit on super hot ja hyvältä näyttää. B-)

    VastaaPoista
  2. raut: Aws voi paljon kiitoksia! Sekä mun, että lasien puolesta (;

    VastaaPoista