5/24/2012

Kissanviikset mutta entäs koiran?

Hoi! Hauskaa, kun näyttää ihan siltä että tossa paidassa lukis "iho". Huolimatta siitä, että kelaan tota juttua nyt varmaan tän postauksen kokoamisen loppuun saakka, yritän nasevasti kertoa mun ja Vilman napakasta reissusta Kuopioon.
Tiistaina pakkasin laukkuni (taas järjettömän täyteen vuorokauden reissua varten..) ja hyppäsin mustalaiskaravaanimme kulkuvälineenä toimivan Vilman auton kyytiin. Konepelti kohti Kuopiota marsmars.

Yövyttiin julkeasti sukulaisuutta hyväksi käyttäen Antsun residenssissä, jossa meitä ihastutti toi ylläoleva söpöläinen. Alemmassa kuvassa Tico poseeraa lempilelunsa - kuittipallon - kanssa tuitui.
Keskiviikkoaamuna heitin Vilman pääsykokeisiin (jotka oli siis pääsyy/syypää koko tähän reissuun ylipäätäänsä) ja sen jälkeen Antsun töihin. Kirosin muutaman kerran sitä ihmistä, joka on suunnitellut Kuopion keskustan. Vihaan tasa-arvoisia risteyksiä ja logiikattomia yksisuuntaisia kortteleita - etenkin jos alla on joku muu, kuin oma auto.
Venasin Vilmaa kokeesta (lue: kamerahuorasin). Tiiättekö, kun lähtiessa johonkin reissuun heittää vaan laukkuun erinäisiä vaatekappaleita mitään ajattelematta ja sitten, kun joutuu seuraavana aamuna tyytymään tasan siihen sensettömään valikoimaan on hymy kaikkea muuta kuin herkässä!
Ennen kotimatkan alkua käytiin täyttämässä massumme perinteisen terveelliseen malliin Amarillossa ja koukattiimpa Kuopioon nousseen Ikean kautta - tosin vain toteamassa, että se avaisi ovensa vasta seuraavana päivänä :DD Tuurihaukat ja muut linnut ei lennelly meidän yllä.

Tollaset lyhyetkin retkeilyt kavereiden kanssa on aina jees vaihtelua arkeen - kiitos siis Vilu matkaseurasta ja pääsykoe matkasyystä ja Antsun siitä, että meillä oli katto pään päällä tuon yhen yön verran  

Tässä vielä pari supersöpöä kuvaa Murmurista, joka pääsi ensi kertaa tänä vuonna ulkoilmaan:
Nyt venyttelen jumijumilihakset lötköiksi ja lötkistän sitten aivoaallokonkin Skinssin avustuksella.
XOXO

Ps. Kuten arvelinkin - tuo iho-juttu kalvaa mun mieltä edelleen. Kohtalontovereita, anyone?

6 kommenttia:

  1. essi siun hiukset ja murppi <3

    VastaaPoista
  2. mitä tossa paidassa sit oikeesti lukee ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Siinä lukee siis oikeesti "oh!" mutta peilikuvana aika ihoisaa menoa !

      Poista
  3. miks oot noin näde :( ja mikä on sun lempparijäde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks oot noin hyvä runoilee (: Aws sait hymyn mun huulille kiitoskiitos. Ekaan en osaa vastata, mut ultimatelempparijätski ikinä on varmaan Twister-mehujää namnam !

      Poista