5/26/2012

Rantakäärmettä ei moni muista

Moiska! Oon ollut aika iloinen (vaikkei kuvassa näytä siltä eheh) eikä ihme, sillä pistäähän se hymyksi, kun aamulla mittari näyttää +30!
Siivottiin veljen kanssa kiireessä keittiötä. Meidän äiti on siivousfriikki ja säännöllisin väliajoin (jouluksi ja kesäksi) meidän talo kuurataan viimesen päälle ja sillon se sanonta "katosta lattiaan" pitää oikeasti paikkaansa, sillä sisälle kannetaan tikapuut ja katto pestään. 
Kerkesin onneksi hyvin itseäni ulos grillaamaan ja koetinpa samalla lukea vähän Helsingin pääsykoematskujakin.
Päivä vain parani, kun tein itellenni namnam salaattia Mun on ihan pakko avautua, että en voi tajuta kuka ostaa kaupasta sellasia valmiiksi pakattuja salaatteja? Ymmärrän, että sellanen napataan mukaan esim. junaan, mutta että ostetaan ihan vain kotiin sellanen pari päivää vanha tuotos, jonka hinta on samaa luokkaa kuin niiden ainesten erikseen, niin en voi kysyä kuin MITÄ? En yhtään ihmettele jos tulevaisuudessa äitiyspakkauksen mukana tulee vauvatkin, kun ihmiset alkaa olla niin laiskoja, ettei lapsiakaan jakseta tehdä itse.
Huippupäivän kruunasi vielä leffareissu Jonnan kanssa, jonka suoritin yllänäkyvässä varustuksessa. Käytiin vilkuilemassa Diktaattori, joka oli oikeesti ihan sikahyvä, vaikka osa niistä läpistä kuulukin "saako tälle edes nauraa"-sarjaan :DD

Viimepäiviin on mahtunut myös aikamoista hatturallia:
Sekä aika söpsöt kynnet, vaikka itse sanonkin:
Nyt alan valmistautua mun ja Vilman €viisu-kisakatsomoon, joka alkaa olla meille jo monivuotinen perinne. Aikooko moni muu tuijotella tuntikaupalla niitä krhm.. musiikillisen monilahjakkuuden multihuipentumia?
XOXO

4 kommenttia:

  1. nauroin ääneen ku mietin sitä tilannetta ku joku ihan täpinöissä avaa äitiyspakettia ja miettii että tuleeks sieltä se söpö blondi hyvägeeninen tyttö mikä oli tilattu XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:D:DD:D NONII suunnilleen tota tällä menolla tulee touhu olemaan !

      Poista
  2. Kummalla sisuksella otit lakkisi? Maakunta vai perinteinen suomalainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perussuomalais(siis ei se puolue..)meiningillä mennään ((: Enpäs kyllä edes tiennyt, että noihin lätsiin on jotain maakuntavärityksiä mahdollista hankkia 0:

      Poista