5/20/2012

Pääskysestä ei päivääkään

 Hoi ! Ihan ekaksi sanottakoon, että jos tavaat näitä sanoja tyhjällä massulla, kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Pidettiin nimittäin tytyjen kaa eilen aasia-teemaset ruokailtamat, jotka onnistu paremmin kuin ois tän tasosilta kokkikolmosilta (taino, seitsimiköstähän tässä pitäisi puhua) voinut odottaa !
Pistettiin oikeaan aasilaismalliin halvalla (ilmaisella..) työvoimalla tehdas pyörimään ja omin pikku kätösin alusta loppuun kokkailtiin kevätrullia (vai kääryleitä - nyt joku kertokaa kumpia ne on?!), Kung Po-kanaa, mangobroilerikastiketta sekä lisukkeeksi asiaan (aasiaan) kuuluvasti munanuudeleita. Jälkiruuan virkaa toimittivat minttusuklaapäärynät. Taustalle vielä laitettiin aitoa kiinalaista rimputtelua soimaan (Youtubesta hakusanalla Chinese restaurant..) niin kyllä oli kuulkaas tunnelma ainakin kohdillaan.
 Ja olihan mautkin - voi pojat! Pyyhin kuolavanoja suupielistä vielä muistellessa noita herkkuja, vaikka oon varmaan vieläkin ähkyssä tosta mussuttelusta.

Koska kyseessä on kuitenkin meidän kaveriporukka, ei kaikki tietenkään mennyt ihan niinkuin Strömsössä..
Kuva kulissien takaa. Käyttettiin varmaan Vilman huushollin jokaista astiaa ja viimeistään siinä vaiheessa pääsi muutamat vetit ja tanat ilmoille, kun kaadettiin vahingossa osa nuudeleista tonne sekaan. Viemäri huuti hoosiannaa ja taidettiin mekin liittyä siihen kuoroon vuorotellen.

Tollasia tempauksia täytyy kuitenkin järjestää useemminkin

Lopuksi vielä pari kuvaa muuan terraarioeläimestä, joka niin ikään on saanut nauttia ylellisistä ruokapöydän antimista, kun kesän ekat voikukat päätyivät sen ruokalistalle:
Nyt meen ottamaan veljen kanssa parit matsit pleikkarilla. Toivottavasti pärjään vähän paremmin kuin Suomi tänään !
XOXO


Ps. Kerrankin toi otsikko liittyy aiheeseen, näin nimittäin tänään pääskysen!

6 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten siistiä! :) Tollaset rennot iltamat ihanalla porukalla on parasta !! pakko myöntää, että alko oma maha jo kurnimaan... shit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano ((: Pitäis äkkiä päivittää tänne jotain uutta, sillä aina kun tää päivitys lävähtää ruutuun massu ilmoittaa olemassa olostaan murisemalla :DD

      Poista
  2. Ää mä en kestä! Sul on ihhanat hiuksett! VOikun saisinkin tuollaset! Tai että osaisin käsitellä omiani :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah karvat kiittävät saamastaan huomiosta ((: !

      Poista