10/18/2012

Marakatti on kykenevä inhimillisiin tekoihin

Moi! Mulla on nyt menossa todella tarpeeseen tullut syysloma ja mitenkäs lomat aloitetaan? No ehdottomasti juhlimalla vähäsen. Lauantaina lähdettiin neitien kanssa laittamaan jalalla koreaksi ja alkuillan kuvakavalkaadi Roosan mestoilla vietetyistä etkoista esittäytyy teille nyt!
Laitoin ekaa kertaa päälle ton taannoin kirpparilta löytyneen (teko)nahkamekon ja muutenkin olin kyllä taas tapani mukaan tollanen seitan666-henkinen ninjawarrior.

Oon tainnut muutaman aikaisemmankin kerran messuta siitä, miten en kestä Roosan kumpaakaan kotia, koska ne on niin ihanasti sisustettuja! Kattokaa nyt noita kaikkia yksityiskohtia - ah.



Niksipirkkailtiin kun shottilasit uupu. Muistan, kun otin tätä kuvaa ja mietin jo sillon "tästä ei hyvää seuraa".

Hevi-Jonna.




Roosan pikkuveli käskettiin tarjoutu ottamaan meistä yhteiskuvan. Muistan et ton kuvan jälkeen taidettiin viidessä minuutissa enemmän tai vähemmän kiitää lähimmälle bussipysäkille ja otettiin keskustassa suunnaksi Bra.
Siellä oli joku tollanen himmee tapahtuma ja noh ainakin allekirjottaneelle jäi vähän epäselväks ton syvin olemus, mut hyvät kemut oli. JA uskokaa tai älkää - kerrankin mulla ei ole lisätä tähän loppuun myöhempien tuntien vessapeili-kuvia, ihmeiden aika ei ole ohi !

Huomenna lähen taas heppailemaan, joten (teille yllättävän monille) heppailijoille siellä ruudun toisella puolella on varmaankin taas pian luvassa mieluisaa luettavaa! Mutta kertokaas kaikki, miten teidän syyslomat on sujuneet?
XOXO

14 kommenttia:

  1. ei oo ees loma alkanu mutta huomenna alkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii en ottanu huomioon sitä et kaikilla ei oo lomaa samaan aikaan :DD Muthei oot onnekas toisilla se lähenee loppuaan !

      Poista
  2. En kestää kun oot aina niin kaunis! Ja sulla on ihania (bile)vaatteita <3 Ihana essi ! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhpah en oo samaa mieltä, mutta kiitoksia :D ! Kirpparilta löytyy kivoja baareiluriepuja (;

      Poista
  3. voi hitto ootin koko postauksen vessakuvaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä ): Olin ihan pettyny aamulla kans ku ei ollukkaan vessakuvaa.

      Poista
  4. Hei! Viittisitkö sä kertoo millasilla asetuksilla noi jotkut kirkkaaat kuvat on otettu (tiedät varmaan mitä kuvia tarkotan...)? :)
    Ne on kivoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öömm no en oo nyt ihan satavarma mitä kuvii tarkotat :DD Mutta kaikki tän postauksen kuvat on otettu järkkäristä valmiina löytyvällä yökuvaus(saatto olla myös joku yömuotokuva en nyt muista tarkkaan)-asetuksella + oon sit muokannu kaikista kirkkautta ja sinisyyttä ylös (:

      Poista
    2. Okei kiitti, vastasit ihan sillai mitä tarkoitinkin! :D

      Poista
  5. hevi-jonna <3 + koko muuki meiän porukka on mahti (:!!

    VastaaPoista
  6. Voi pyytäkää mut taas mukaan juhlimaan, ikävöin teitä! <3
    terkuin pikku-e!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pikku-e meilläkin on ollut ikävä sua ! ♥

      Poista