9/12/2014

Alkusyksyn lempparit


Päivän asujen keksiminen on kipeän jalan rajoitteiden vuoksi turhauttavaa. Jalkaan menee vain yhdet farkut ja laukkuna toimii reppu tai vähintäänkin olan yli heitettävä kassi. Olen siksi koittanut panostaa pieniin yksityiskohtiin, lähinnä vain itseni vuoksi, sillä luulen ettei suurinosa ihmisistä kiinnitä huomiota kyynärsauvoilla kinkkaavan ihmisen koruihin. Kirjoitin kesän lopussa, kuinka kultaiset korut nousevat joka kesä hopeisia käytetymmäksi, sillä ne näyttävät minusta kauniilta ruskettunutta ihoa vasten. Vaikka rusketus alkaakin olla jo tiessään (tietääkö kukaan muuten hyviä solariumeja Seinäjoelta...?) kulta on pitänyt pintansa koruvalinnoissani. 
Ostin koulujen alettua Maybelinen hehkutetun Babylips-huulivoiteen ihanan pinkissä sävyssä ja kyseinen voide onkin tainnut olla ihan päivittäisessä käytössä ostohetkestä lähtien. Sävy sopii minulle ja pidän sen luonnollisuudesta. Värillistä huulivoidetta voi myös lisäillä huulipunaa huolettomammin mikä sopii minulle.

Nyt on aika ryhtyä viettämään meidän ensimmäistä viikonloppua Seinäjoella! Luvassa on ainakin hyvää ruokaa ja takuulla myös paljon naurua sohvalla viltteihin kääriytyneenä - täydellinen syysviikonloppu siis Nauttikaa tekin !

3 kommenttia:

  1. Hair Housessa (keskustassa) on ainaski solarium, muita paikkoja en äkkiseltää tiiä :) Ja ihana blogi! ;)

    VastaaPoista
  2. Toi Baby Lips on kyllä munkin tämän kuun ehdoton suosikki<3 Kulkee joka paikassa mukana! Äläkä luovu niistä ihanista eläinotsikoista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole turhaan hehkutettu tuota Babylipsiä siis (: ! Voi eeei, ehkä palaan eläinotsikoihin joskus :D !

      Poista