9/08/2014

Koirankuonolepakon turkki on kauniin beige

Vietettiin viikonloppu Jyväskylässä ja vietin rauhallista laatuaikaa perheen kanssa Lauantaina tehtiin äidin kanssa tuottoisa reissu kirpparille - meidän kori oli pullollaan vaatteita, mutta tällä kertaa suurinosa päätyi äidin vaatekaappiin. Minä kuitenkin löysin jotakin, mitä olen etsinyt jo pitkään. Vaalean, hyvin istuvan bleiserin  
Jo jonkin aikaa oon käyttänyt enemmän bleisereitä kuin huppareita ja siirsinkin muutossa vaatekaapista kasan huppareita odottamaan (ikuisuusprojekti)kirpparisäkkiin. Bleiserit on kivoja, koska niitä voi yhdistellä niin arkisiin kuin juhlaviin asuihin ja kokonaisuudesta tulee aina siisti.
Mun asuvalintoja rajoittaa tällä hetkellä paljon tuo jalka. Kipeää ja turvonnutta jalkaterää on vaikea taitella ja niimpä nuo farkut on ainoat tarpeeksi joustavat, jotka tällä hetkellä saan jalkaan. Harmittaa myös käyttää joka päivä reppua, kun keppien kanssa ei oikein laukun kantaminen onnistu. Keksin tänään kuitenkin asun piristykseksi napata kännykkäpussin mukaan, mikä osoittautuikin käteväksi valinnaksi.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti