9/04/2014

Valkea kaniini on kaunisRakastan meidän yhteistä kotia Halusin ottaa teille kuvia muutamista lempparijutuistani ja kuten huomaatte, meidän makuuhuone on oikeastaan kokonaan mun lempparia. Asunto on ihanan valoisa ja vihdoinkin mulla on ne valkeat seinät joista olen aina unelmoinut. Meidän asunto on siis kolmio, joka on kolminkertaisesti mun edellisen yksiön kokoinen, joten voitte varmasti kuvitella kuinka hämmentyneenä olen kierrellyt näitä huoneita. Tämä tuntui kuitenkin heti kodilta, ehkä sen tekee tuo tärkeä ihminen, jonka kanssa asunnon jaan. Tahtoisin tänne vielä jotakin kauniita asioita seinille ja lisää pehmoisia torkkupeittoja. Mitä te pidätte valkeasta sisustuksesta?

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :) Ostin nuo kahden ensimmäisen kuvan lampun ja pöydän myös viime viikolla mun opiskelijakämppään haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hahah, Ikea on monen opiskelijan pelastus :D

   Poista
 2. Mä en tiiä mitä sekoilen näiden kommenttien kanssa, oon yrittänyt sata kertaa laittaa tänne viestiä :( paljon onnea kuitenkin uuteen kotiin, ihanalta näyttää <3 viime postaus oli tosi ihana!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Mullakin on ollut jo pidempään häikkää bloggerin kommentoinnissa, kun oon yrittänyt laittaa kommenttia muiden blogeihin 0: Mistähän lie johtuu!

   Poista
 3. näköjään meillä aika samanlainen maku sisustuksen suhteen, nimittäin mulla samat lamput ja pöytä :D kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no sitten täytyy sanoa, että sulla on hyvä maku (; :D

   Poista
 4. Tosi kaunis koti sulla :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista