4/17/2015

Kevyt silkkihuivi ja kaksi tapaa käyttää sitä


Mä olen aina ollut jollainlailla huivi-ihminen. Huivi on mielestäni ihana ja käytännöllinen asuste, joka voi lisätä väriä päivään ja varjelee paleltumiselta etenkin tuulisella säällä. Ylä-aste aikoina mulla oli päivittäin kaulassa sen aikainen mustavalkoinen "emohuivi" ja lukiossa käytin usein sisätiloissakin tuubihuivia. Nyt jonkun aikaa on mun huivin käyttäminen rajoittunut lähinnä ulkoiluun. Kevään hiljalleen saapuessa olen alkanut kaivata jotakin kevyempää huivia, sillä aurinko lämmittää (silloin kun se paistaa) jo mukavasti ja asusta tulee muutenkin heti keväisempi, kun takkiin yhdistää hieman kevyemmän huivin. Sattumalta kirpparilta löytyi tälläinen kaunis, kevyt beige huivi mustin yksityiskohdin ja päätin napata sen mukaani, vaikken ollutkaan varma osaisinko tälläistä siroa huivia käyttääkään.
Huoli oli kuitenkin turha, sillä tästä huivista on tullut hetkessä mun lemppariasuste Sen lisäksi, että käytän kevyttä huivia takin kanssa ulkona liikkuessa, olen muutamina päivinä jättänyt sen kaulaan myös sisätiloissa.

Tälläinen huivi on mielestäni elegantti asuste pieneksi kaulaan kieputettuna. Tällöin huivin kanssa voi käyttää myös kaulakorua, joka vilkkuu kivasti huivin alta Aluksi mua jännitti pukea huivi näin, sillä harrastin lapsena partiota ja pelkäsin tämän muistuttavan liikaa partiolaisten huivia hahah. Samalla tavalla sen kaulaan kyllä käärinkin, mutta mielestäni tulos ei kuitenkaan ollut yhtään partiotyttömäinen, vai mitä te olette mieltä? 

Toinen tapa on ollut jättää huivi vain rennosti auki kaulaan. Paksumman huivin kanssa en luultavasti liikkuisi näin sisätiloissa, sillä se voisi saada asun näyttämään raskaalta, etenkin yhdistettynä kuvien kaltaiseen neuleeseen. Tälläisen kevyen huivin kanssa samaa ongelmaa ei kuitenkaan ole. Näin käytettynä huivin kauniit värit ja kuviointi pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa
Millaisia huivi-ihmisiä te olette? Entä kumpi mun tyyleistä iskee teihin paremmin?

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit kuinka kaunis huivi♥ Katsoin jo koulussa tuota sun yllä, mutta unohdin kommentoida :(...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Onneksi pääsit nyt blogin kautta korjaamaan unohduksen hahah :D

      Poista