8/13/2015

Bloggaajailta @ Glitter




Ihana Linda ja minä


Muikeana upean Oonan kanssa

Eilen kiiruhdin töiden jälkeen kotiin vaihtamaan vaatteita ihanaa ja odotettua iltaa varten. Kyseessä oli nimittäin Seinäjoen Glitterin bloggaajailta, joka oli ensimmäinen laatuaan täällä. Glitterin henkilökunta oli onnistunut tapahtuman järjestelyssä todella hyvin ja meillä olikin rento ja tunnelmaltaan mukava ilta Aluksi nostimme tervetulomaljat ja kerroimme kukin bloggaaja hieman itsestämme. Tämän jälkeen Glitterin trenditietoiset myyjät kertoivat meille hieman tämän hetken ja tulevan syksyn asustetrendeistä. Loppuilta oli vapaamuotoista tuotteiden ihastelua liikkeessä, sekä tietenkin toisten bloggaajien kanssa höpöttelyä. Halutessaan sai myös istahtaa Glitterin kampauspöydän ääreen henkilökunnan ohjeistaessa ja näyttäessä kuinka kauden trendikampauksia luodaan omiin hiuksiin. 
Illasta jäi todella mukava fiilis ja kotiin pyöräillessä taisin hymyillä koko matkan. Vaikka olikin ihana hipelöidä Glitterin tuotevalikoimaa, oli mulle kuitenkin vielä antoisampaa päästä näkemään Seinäjokelaisia bloggaajia, sekä hieman tutustuakin muutamiin Kiitos kaikille mukavasta illasta ! Tosi kiva juttu, että myös tälläisellä pienemmällä paikkakunnalla ollaan innokkaita järjestämään ja osallistumaan tämän kaltaisiin tempauksiin.

8 kommenttia:

  1. Oli kiva tavata! Sun asu oli upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ! Olisin halunnut vaihtaa sun kanssa enemmänkin kuulumisia, mutta aika meni niin nopeasti. Kiitos paljon ♥

      Poista
  2. Löysin sun blogin muiden bloggaajien Glitter-postauksesta ja klikkasin itseni lukijaksi! Tykkään kovasti sun blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla että tykkäsit (: Tervetuloa lukijaksi ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia olet ottanut! Ja oli kyllä huippu tavata sut <3

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa että teillekin järkkääntyi tuollainen, meillä meni ilta samoissa tunnelmissa tuossa keväällä:3 Ja välittyy ihan mahtava fiilis kyllä ♥ Ihana toi sun ja Lindan yhteiskuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä todella mukava ilta, ennen kaikkea pidin rennosta tunnelmasta, kun porukka oli pieni (: Oi kiitos ♥

      Poista