8/27/2015

Long time no VIDEO

Pitkästä aikaa höpöttelyä videomuodossa. En osaa muokata videoita ollenkaan ja laatukin on kännykästä, mutta ehkä tätä kehtaa kuitenkin katsella!
Jos video ei näy, linkki siihen TÄSSÄ !

No Nothing-tuotteiden arvontaan pääset osallistumaan TÄÄLTÄ
Toivotan tosiaan jo nyt ihanaa viikonloppua kaikille !

8 kommenttia:

  1. Ihana Essi :') <3 ei mua ainakaan yhtään haittaa, että videoita ei muokkailla - varsinkin kun kyse ei oo vlogista vaan blogista, jossa joskus sillon tällön on videoita. Ainut, että video voisi olla isompi ja sitä saa muokattua ihan siit blogipostauksen (kirjotusvaiheessa) html -koodista. :)

    Kiva kuulla sun kuulumisia tälleen videon muodossa ja laajasti :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit ♥ Joo mä oon samaa mieltä, että kun kyseessä on normiblogin satunnainen höpöttelyvideo voi materiaali olla "raaempaa" ja muokkamattomampaa. Vitsit mä en osaa tuota suurentaa ! Videon lisääminen bloggeriin oli muuttunut edelliskerrasta (yli 2 vuotta sitten edellinen videopostaus) ja nyt lisäsin videon tavallaan suoraan youtuben kautta, jolloin mitään säätömahdollisuutta ei kyllä löytynyt ):

      Poista
  2. Ihana<3 sun ääni kuuluu ihan mega höpösti mun puhelimella tossa videolla :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Voi eikä! Mä oon kyllä lukenut monista blogeista että videoiden äänen kanssa on kai kännykällä katsellessa ollut paljon häikkää..

      Poista
  3. Mulla kuului äänet tosi hiljaa, vaikka laitoin koneesta ja youtubesta täysille. Sun puhe rentoutui kivasti loppua kohti mentäessä :) Musta videot olisi kivaa vaihtelua useamminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon ainakin saanut taas muutamia hyviä vinkkejä videon kuvaukseen, yhtenä siis että lähemmäs kännykkää, jotta ääni kuuluu paremmin :D Kiva kuulla, että videot olisi sun mieleen (:

      Poista
  4. Oii tätä oli ihana katsoa <3 Toivottavasti muutto on sujunut hyvin! :) Ja tosi harmi kun sun maanantai vapaa siirtyy tiistaille :/ Onneksi on ne joka kolmas la vapaat niin pääset Jyväskylään :) Sulla on kyllä niin ihanan pehmeä ja kaunis ääni :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutto sujui hyvin kiitos ♥ Joo tällä tiistaivapaalla mennään nyt marraskuulle, sen jälkeen keskiviikko vapaana mutta keväällä taas maanantai (: Toisaalta nämä vapaat on näin tasapuoliset kaikille työntekijöille, mikä on hyvä (: Ja joo, onneksi joka kolmas viikonloppu Jyväskylä kutsuu sitten ! Kiitos paljon sulle ihana ♥ Ja kiva, että tykkäsit videosta.

      Poista